View Single Post
Eski 01-08-2013, 11:24   #6
Ozlem A
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,772
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Yanlış hatırlamıyorsam suda 4 dakika haşlamak yetiyordu...

En iyisi 3 dakikadan sonra başında bekleyip, bir parçayı alıp, soğuk suya batırıp, sıyrılma denemesi yapmak.

Şimdi aklıma geldi TV'de bir yemek programında rastlamıştım. Suya bol tuz atıp haşlayın diyordu
Ben tuzu çıksın diye 5 dakika soğuk suda bekletiyorum valla öbür türlü düşünemiyorum tuzdan yenmez herhalde. Ama herkesin farklı tarif ve yöntemi olabilir.

Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön