View Single Post
Eski 30-07-2013, 08:31   #17
birnefestoprak
Ağaç Dostu
 
birnefestoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
Sn ykaya194, aciklik getirdiginiz icin tesekkurler. Eger urunun etiketini bulursam ben de buraya eklerim. Biyoaktiv organik asit içeriği, bitki gelişimini nasıl etkiler? adresindeki urun mu?

Yanlis anlasilmamak icin belirtmek isterim: Resimleri yayinlayanin diger kisilerin aldatmak niyetli oldugunu soylemiyorum ama resimlere bakarak urunle ilgili bir cikarim yapmamizin mumkun olmadigini soyluyorum. Simdi benim o ucuncu kisiyle tartisma imkanim yok ama sizinle tartisabildigimize gore siz urunun isinize yaradigini ve bundan dolayi da organik olup olmamasinin sizin icin farketmedigini soylerseniz, bunun benim icin nasil bir sakincasi olabilir? Kisisel tercihinizden dolayi sizi elestirme hakkim yok. Sonuc olarak hepimizin kullandigi ve memnun kaldigi degisik urunler var. Sizin gozleminizi aklima not edip konu hakkinda bilgilenmis oluyorum.

Burda aciklik kazanmasinin iyi olacagini dusundugum konuysa su:

Urun organik mi, degil mi? Bu konunun basligi 'sebzelerde tuta kelebegi ile organik mucadele' olduguna gore, bu sorunun yanitini bulmamiz gerek.

Tarim urunlerinde siklikla yapilan bir uygulama, urunun icine organik bir bilesen koyup geri kalan icerigi kimyasallarla doldurmak ki benim icin bunun da bir sakincasi yok; isteyen o urunleri de alip kullanabilir.

Esas olan ozellikle Turkiye'de belli standartlar olusmadigi icin, bu tip urunlerin organik denilerek pazarlanmasi.

Saygilar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ykaya194 Mesajı Göster
Sayın birnefestoprak,

Ürünün kutusu bahçemde yani şu anda 350 km uzakta, oraya birkaç gün sonra tekrar döneceğim ancak orada internet'e erişimim kısıtlı, İstanbul'a tekrar dönünce siteye yükleyebilirim. Ürün ismi biyoaktive biraz araştırırsanız gerek kutunun resmini, gerek üretici ve satıcı firma isimlerinide bulabilirsiniz, ayrıca ürünün Türkiye'de üretim ve satış izni olduğu bilgisine bugün ulaştım. Aynı şeyleri yazmak istemiyorum ancak yine yazayım.Ben ürünün pazarlayıcısı değilimki sizlere tüm detaylarını verebileyim.

Ürünü kullanıp domateslerin resmini yayınlayan kişi sebze üreticisi, dolayısıyla niye aldatıcı bilgi vererek kendine menfaat sağlamak istesin, O kişide benim gibi bir müşteri.

Ben kullandım ve memnun kalırsam kullanırım, benim için o ürün bu ürün farketmez hani bir deyim vardır belki burada yazmam uygun değil ama özür dileyerek yazıyorum " Haticeye değilde neticeye bakarım "

selamlar.


Düzenleyen birnefestoprak : 30-07-2013 saat 17:36
birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön