View Single Post
Eski 30-07-2013, 07:48   #16
ykaya194
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 26-10-2011
Şehir: istanbul-Biga
Mesajlar: 870
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birnefestoprak Mesajı Göster
Sn ykaya194, urun etiketinin resmini cekip gostermeniz mumkun mu?

Bir de urunu kullanan kisinin yayinladigi yukardaki resimler sizin dediginiz gibi yaniltici olmanin otesinde birsey ifade etmiyor.

Anlamak adina soruyorum: "Ise yararsa kullanmak istedigim bir urun bu" mu
Sayın birnefestoprak,

Ürünün kutusu bahçemde yani şu anda 350 km uzakta, oraya birkaç gün sonra tekrar döneceğim ancak orada internet'e erişimim kısıtlı, İstanbul'a tekrar dönünce siteye yükleyebilirim. Ürün ismi biyoaktive biraz araştırırsanız gerek kutunun resmini, gerek üretici ve satıcı firma isimlerinide bulabilirsiniz, ayrıca ürünün Türkiye'de üretim ve satış izni olduğu bilgisine bugün ulaştım. Aynı şeyleri yazmak istemiyorum ancak yine yazayım.Ben ürünün pazarlayıcısı değilimki sizlere tüm detaylarını verebileyim.

Ürünü kullanıp domateslerin resmini yayınlayan kişi sebze üreticisi, dolayısıyla niye aldatıcı bilgi vererek kendine menfaat sağlamak istesin, O kişide benim gibi bir müşteri.

Ben kullandım ve memnun kalırsam kullanırım, benim için o ürün bu ürün farketmez hani bir deyim vardır belki burada yazmam uygun değil ama özür dileyerek yazıyorum " Haticeye değilde neticeye bakarım "

selamlar.

ykaya194 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön