View Single Post
Eski 21-07-2013, 03:13   #184
atmel
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 03-06-2013
Şehir: NEVŞEHİR
Mesajlar: 68
BİR RUS SİTESİNDE BU CEVİZ İLE İLGİLİ BİR MAKALE BULDUM GOOGLE DE ÇEVİRİ YAPTIM

SKOROPLODNOST CEVIZ BÜYÜYEN PDF Baskı E-posta
Atölye bahçıvan - Orchard
07.10.2011 20:37
Skoroplodnost somunCeviz her zaman dünya çapında pek çok aşçılar tarafından değerli olmuştur. Ama o kadar kolay değil büyümek. Genel olarak, ceviz ürün fidanları dikim sonra 8-10 yıl verim. Ama bugün biz bir ceviz erken görünümü bahsedeceğiz.

Ceviz olağan erken görünümünü temel fark bu ceviz normal fidan daha erken 3-4 yıl ilk ürün vermesidir. Skoroplodnost ceviz meyve salkımları - Ayrıca onlar çok intnrnsnaya özelliği vardır. Orta boy, ve Meyve kabuklarından hatta çocuklar elle somunu ortaya mümkün olacak o kadar yumuşaktır. Ağaç kendisi oldukça kış-dayanıklı ve dona kanıtıdır.

Bir ağaç yakın boy kısalığı, nedeniyle, kolayca birbirleriyle engel olacağı korkusu olmadan, başka bir meyve ağacı koyabilirsiniz. Crohn bir ceviz nadir bir erken görünüm, bu nedenle bir ağaç meyve çalılar ve çilek dikilebilir.

Skoroplodnost somun topraklara seçici değildir: tınlı toprak tarafından ve kum üzerinde büyüyen. Ağaç dikenleri ilkbahar veya sonbaharda ekilir. Gençler sonbaharda ekilir, bu ağaç daha bol ve biraz yatışmış ve hiçbir boşluk yoktu toprak olacaktır iniş yakın güçlü sıkıştırılmış toprak sulamak için önemlidir.

Köklerine zarar tahammül çünkü dikim için fide, yıllık, iki yıllık alır. Bu en kısa zamanda toprağa bu bitki, fide satın alındıktan sonra, arzu edilir. Bu durağanlık, iniş sırası önce iki saat boyunca kökleri mümkün değilse, su ile ıslatın gerekir. Iniş not yan kökler boyunca, düzgün çukurun genişliği boyunca doğruldu edilmelidir. Çukurun altındaki nem durdurmak ne kil ile doldurun.

Skoroplodnost cevizGenç bir ağaç dikme sonraki ilk yıl, onun ayda iki kez sulanan. Kuru hava ve yaz aylarında sulama artar. O kadar çabuk kurumasına olmaz toprak malç sulama sonra.

İlk yıl ağacın kendisi oluşturacak bitki üzerinde bir gövde, haline getirilir. Budama yağmurlu havalarda, yaz içinde gerçekleştirilmektedir. Kuru dalları ilkbaharda kaldırılır. Her 5-6 yılda önemli ölçüde verim artar yenileme budama, yürütmek için.

Skoroplodnost ceviz Ağustos sonu veya Eylül başında olgunlaştırmak. Yeşil kabuk patladı Olgunlaşma oluşur. Serin, kuru bir yerde aşağıdaki hasat tutmak, ama her durumda don koymak değil.

??????????? ????????????? ???????? ?????

atmel Çevrimdışı   Başa Dön