View Single Post
Eski 15-06-2007, 01:31   #3
denizakvaryumu
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-04-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 9,099
ALGOVITAL Plus® Organik Bitki Gübresi
Denizden Gelen Güç
Canlandırıcı ve uyarıcı bitki güçlendirme etkeni olan AlgoVital Plus® bitkinin besin almasını geliştirerek soğuğa direncini yükseltir ve meyve kalitesini artırır. AlgoVital Plus®, Bakanlıkça tescil edilmiş Organik Gübredir.

AlgoVital Plus®: Deniz yosunu Özütü, bitkinin hastalıklara ve böceklere karşı doğal direncini artırarak bitkinin eksiklik belirtilerini telafi eder. AlgoVital Plus®, vitaminler, amino asitler, alginik asit ve diğer aktif maddeleri içerir. Organik bileşenlerin yanısıra, özellikle bor, iyot, molibden, kobalt, manganez, kükürt, çinko, bakır, demir, selenyum ve krom gibi iz elementler bulunur.

Çekirdekli meyvelerin çiçeklenme dönemi sırasında uygulandığında, AlgoVital Plus® tomurcukları olumlu yönde etkiler ve elmalarda memeli pas hastalığının azaltılmasında etkili olur.

AlgoVital Plus®'ın avantajları:

Filizlenmeyi ve kök oluşumunu artırır
Hastalıklara ve zararlılara karşı doğal direnci güçlendirir
Topraktaki besinler bitki tarafından daha hızlı emilir
Ürünlerde daha yüksek verim elde edilir
Zor koşullara (kuraklık, soğukluk, nem) bitkinin dayanabilmesini sağlar
Dona karşı dayanıklılığı artırır
AlgoVital Plus®'ı özellikle, normal bitki koruma yöntemlerinizle birleşik olarak, fideleri desteklemek ve çiçeklenmeden sonra bitkiyi güçlendirmek için kullanılır. Ayrıca AlgoVital Plus®, ilaçların yapışkanlığını artırdığı gibi pek çok organik insektisit ve fungisitlerle problemsiz olarak karıştırılabilir. Karıştırılarak kullanıldığında zaman tasarrufu sağladığı gibi çok güçlü ilaçların bitkide oluşturabileceği olumsuz etkileri hafifletmeye de yardımcı olur.

Kullanım Şekli:
Kullanmadan evvel iyice çalkalanır.

AlgoVital Plus®, %0,1- 0,5 oranında su ile çözülür.

Yaprak GübresiMeyveler 4-5 litre / ha
Sebze ve patates 4 litre / ha
Üzüm bağları 4 litre / ha
Memeli Pas Hastalığının Azaltılması
Meyveler: Memeli Pas hastalığının kritik döneminde 3-5 litre/ha dozunda 4 uygulama yapılır. (çiçeklenme ile meyveler ceviz büyüklüğüne eriştiği dönem)

Kullanım Tavsiyeleri
Yaprakların çok olması durumunda, AlgoVital Plus® dozu artırılabilir. Uygulamayı düzenli aralıklarla tekrarlayın (yaklaşık 2 haftada bir defa).

AlgoVital Plus® suda çözünür olmasından dolayı direkt olarak su tankına katılabilir. Bilinen püskürtme ve spreyleme metotları ile sorunsuz olarak kullanılabilir.

Bitkinin uygulama yapılan tüm yüzeylerinin iyice ıslatılmasına dikkat edilmelidir.

Karışımı kullanmadan önce iyice karıştırın.
http://www.vit-verim.com/tr/biofa_tr.htm

denizakvaryumu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön