View Single Post
Eski 05-07-2013, 08:19   #6
SAGEN
Ağaç Dostu
 
SAGEN's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-01-2011
Şehir: Üsküdar/İSTANBUL
Mesajlar: 499
Desktop terrarium

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi smnvrl Mesajı Göster
Sn Sagen ,

Elinize sağlık , küçük sayılabilecek bir kutuyu çok çeşitli özelliklerle doldurmuş olmanız görüntüsünü çok beğendiğim Terrarium a teknik açıdan da hayran olmama sebep oldu. İçerisine yerleştireceğiniz bitkilerle beraber full fonksiyon çalışır halde görmeyi bekliyorum. Bu güzel çalışmayı paylaştığınız için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim.

Saygılarımla.
Osman Bey;

Öncelikle dostlardan böyle güzel sözler duymak beni daha da ateşlemiyor değil, beğenmene sevindim. Elimden geldiğince bilgim ve teknik becerimin çalışması sonucu çıkıyor ortaya.
Bitkilerimide almış bulunmaktayım hepsi hazır Terrariuma eklenmeyi bekliyorlar.
Şu an sadece elektiriksel olarak düğme sisteminin eklenmesi ve elektirik bağlantılarının tamamlanması kaldı.
Videoyu çektim ancak bir türlü ekleme fırsatım olmadı. En kısa sürede ekleyeceğim...

Bu arada Terrariumun yine böyle küçük olarak farklı boyutları üzerinde de çalışmaya başladım. Aynı zamanda önceki yaptığım yuvarlak olandan bir tane daha yapmaya başladım onun da şu an için iç dekoruyla uğraşmaktayım.

Son olarak da daha öncede bahsetmiş olduğum büyük Terrariumun (180*60*100h ölçülerinde) hazırlıkları ve teknik hesaplamalarıda bitti sayılır. Son gözden geçirmeleri yapıp artık yavaş yavaş onuda hayata geçirmeye başlayacağım. Ama ne kadar sürede biter bu büyüklük bilemiyorum. Bakıp göreceğiz Osmancım.

SAYGILARIMLA.


Düzenleyen SAGEN : 05-07-2013 saat 08:25 Neden: ekleme yapıldı
SAGEN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön