Konu: h_dogan
View Single Post
Eski 02-07-2013, 02:24   #3
YeniGine
Ağaç Dostu
 
YeniGine's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-05-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 9,354
Sayın hdoğan; iyi ki ağaçlar.net üyesi. Her üyeye ayrı bir saygısı var, farkındayım kimsenin gönlü kalmasın, hemen hemen her üye başlığında görüyorum kendisini. Teşekkürler, sağolsun.

İlk zamanlar görüyorum her bahçe sayfasında bir yorumu, bir yardımı mevcut. Mütevazi bir kişilik olduğunu düşündüm. Ve bahçesinde bir fotoğraf hepimiz çiçek üzerinde kelebek, arı fotoğraflamaya çalışırken bir baktım Sayın hdoğan üzerinde sinekli bir çiçek fotoğrafı koymuş. Hatta kendisine de dedim ilk kez sinekli bir çiçek fotoğrafı gördüm. Ve çok hoşuma gitti, çok mütevazi bir kişilik diye düşündüm. Fakat baktım bir ara YeniGine site bahçesine sanki pek girmez oldu gibi (Ya da bana öyle geldi) hemen kendisine ilettim inşallah size karşı bir yanlışım olmamıştır. Cevap gayet güzel idi. Yoo abla neden öyle birşey olsun ki, yok öyle birşey. Sağolsun, rahatladım.

Daha sonra bakıyorum sağolsun her üye bahçesinde gayet samimi, mantıklı, yardımcı olmak gayretinde. Beğeniyor, yorum yazıyor, cevaplıyor, öneriyor, yardımcı olmaya çalışıyor. YeniGine site bahçesinde sadece beğeni. Kendisi samimi, mütevazi, yardımcı, paylaşımcı; e neden benim site bahçeme sadece beğeni, hiç mi yok yorum. Sağolsun diyorum ya gönlübol, mütevazi, yardımsever, samimi bir üye (Bana göre kardeş). Sağolsun, varolsun, iyi ki ağaçlar.nette. Herşey gönlünce Sayın hdoğan...

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön