View Single Post
Eski 15-06-2013, 12:52   #1
züleyha
Ağaç Dostu
 
züleyha's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 842
İstanbul'da ev için önerileriniz...

Arkadaşlar,

Önümüzdeki dönemde iş değişikliği nedeniyle İstanbul'a taşınacağım. İstanbul ile alakam sadece 18 yıl önce, 4 yıl üniversite dönemimde oldu. Kısacası İstanbul'u çok tanımıyorum ve oldukça korkuyorum Şu an çok bilinmeyenli bir denklemle karşı karşıyayım. Bir sürü soru var kafamda ama İstanbul'u tanımadıgım için bu soruları da netleştiremiyorum. Dolayısıyla yardımlarınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Öncelikli olarak Atatürk havaalanı'da çalışıyor olacağımız için sanırım Avrupa yakası tercih sebebimiz olacak. Kafamdaki sorular şu şekilde.

1. 3,5 yaşında bir oğlum var ve okul en büyük önceliğimiz.
2. Güvenlik konusu ikinci önceliğimiz çünkü eşim ve ben de çalışıyor olacağız ve sabit mesai saatimiz olmayacak.
3. Ulaşım
4. Tabi ki bitkilerim. 200 saksı civarı bitkim var ve bunları istanbul'a da getirmeyi düşünüyorum. Hiçbirinden vazgeçemem. Hatta mümkünse sadece balkonla sınırlı kalmak istemiyorum, bahçe konusu da beni çok cezbediyor.

Şimdilik kafamda bu dört başlık var ve bunları gözönünde bulundurarak nerde oturabilirim sorusunu netleştirmeye ihtiyacım var ve bu soruyu netleştirerek önümüzdeki bir ay içerisinde bir ev bularak taşınmam lazım. Bana semt ve okul konusunda tavsiyelerde bulunabilir misiniz? Şimdiden yardımlarınız için teşekkur ederim.

züleyha Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön