Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Todor
Benim kullandığım bir tarif:
Bir adet kırmızı lahana temizlenir.
Boylamasına ikiye bölünür.
2-3 mm kalınlığında keskin bir bıçak ile kıyılır. Bıçak kör ise o kadar ince kıyamazsınız.
Genişçe bir kaba konulur.
üstünü örtecek kadar sirke ve 2-3 diş sarımsak eklenir.
15 gün bekledikten sonra tüketime hazırdır.
Izgaranın yanında garnitür olarak veya mevsim salataya bir miktar katılarak kullanılır.
|
Sizin tarif 2 haftalik, benim tarifte lahana piser günlük tüketilir, sirke sarmisak yok ama metaryel ayni kirmizi lahana, beyaz lahana icin sauerkraut da yazilmis bir forumda gördüm aslina uygun yazilmamisti hangi forum adresini bilmiyorum ama benim yazdigim orjinal alman mutfak bilgisidir. saygilar