View Single Post
Eski 31-05-2013, 20:12   #107
ankafar
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 01-10-2012
Şehir: ankara
Mesajlar: 166
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kiziltan Mesajı Göster
Diyelim hasftada 200 kg cilek, 25 kilo bruksel lahanasi, 50 kg brokoli, 50 tane kavunumuz var. Istanbul ( levent ), Antalya ( oteller **** hal ) Ankara ( cankya) Izmir ( Karsiyaka) biz bu 2 kasa lahana, 3 kasa brokoli 50 kavunu buralarda hangi manava vrsek alir Arkdas. Hemde iyi fiyata alir. Almazsa goturursun Hilton Otele, goturursun luks lokantalara alirlar. Oncesi zor ama sonar sende devami oldugunu bilirlerse telefon bile acarlar adama. Ama kalkip 20 donum x ( mesela) 30 ton domates yaparsan, ihracatci sana gelmez sen ihracatciya gidip al malimi dersin O da parani gec verir.
Öncelikle benim yazdıklarıma cevap verirken arkdas (Arkadaş demek istemişsiniz zannedersem) gibi sıfatlar kullanmazsanız sevinirim.

Yazdıklarınız tamamen demagoji ben elimde çok kaynak olduğundan yahut Ar-Ge için çok para harcamanız gerektiğinden bahsetmedim. Belirli forum kullanıcılarının ismini yazarak sanki ben onların yaptığı işe karşıymışım gibi algılatmaya çalışmayın. Ben burada bilgim dahilinde elimden geldiğince yardımcı da olmaya çalışan biriyim burada yer alan insanlardan öğrenmeye de çalışan biriyim.

Yalnızca yukarıda yazdıklarınızı alıntıladım zira 50 kavunum olsun lüks oteller alır almazsa Hilton alır tarzında yaklaşım pek satışta işe yaramaz ayrıca benim yazdıklarımdan bu tarz bir yaklaşımı nasıl oldu çıkartabildiniz inanın anlamadım tekrar okumanızı tavsiye ederim (bu arada biz Hiltona da satış yaptık manavlara da o yüzden bu konuda tecrübeliyiz).

ankafar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön