View Single Post
Eski 22-05-2013, 16:44   #126
wisdom
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 31-03-2011
Şehir: Muğla
Mesajlar: 82
Buraya kopyalayayım.



Sayın Arkadaşlar,

En kısa sürede resimlerini ve yaşadıkları ortamın resimini sizlerle paylaşacağım.

Bu arada Sayın Nautilius, ne zaman isterseniz ziyarete gelebilirsiniz.

Kediler çok çabuk alıştı. Bahçenin her tarafını eberlediler. Evde girmedik yer bırakmadılar. İyice etraflarını tanıdıktan sonra oynamaya yaramazlık yapmaya başladılar. Ço ktatlılar.

Diğer kedilerle oyanarken ellerimin her tarafı yara çizik oluyor.Şu anda da öyle. ancak bu yaramazlar bir defa bile oynarken tırnaklarını açmadılar. Bu sanırım özellikleri imiş.

Diğer bir konuda yavaş yavaş köpeğimiz Atom'a alışmaya başladılar. Atom 4 yaşında ve kedilerle arası iyidir. Daha önceki tüm kedilerimizle oynar onları diğer kedilerden ve köpeklerden korurdu. herhangi bir sorun olduğunda kediler doğruca koşup Atom'un yanına giderlerdi. Siyamların da o şekilde alışması için yavaş yavaş uyğraşacağım.

Komşumuz ile beraber baktığımız 7 aylık Pamuk (kedimiz) öncelikle bu durumdan biraz rahatsız oldu. siyamlara biraz hırladı. Dün eve hiçgelmedi.Komşuda kaldı sanırım.Bu gün sabah bir uğradı, gitti. Bir de Pamuk ve siyamları uzlaştıracağız. Henüz kavga yapmadılar. Sadece hafiften hırladılar ve birbirlerinden belli birmesafe uzak durdular. Siyamlar daha uyumlu. Ancak Pamuk için biraz zaman lacak alışması.

Bu arada yeri gelmişken, Atom "sokak köpeği". 2 aylıkken yolda ezmek üzere idik. O şekide tanıştık. O gün bu gündür evimizin en değerli üyesi. Resmini yüklerim.

wisdom Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön