View Single Post
Eski 18-05-2013, 16:33   #54
kadir_26
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 23-03-2009
Şehir: ESKİŞEHİR
Mesajlar: 184
Merhabalar,
işler güçler ve yine araya giren bir Napoli ziyaretinden sonra hem bahçemizi hem de sayfayı ihmal etdiğimi farkettim, ama bahçe öcünü fena aldı, dün akşam 5 saat davetsiz yabani otları temizlemekle uğraştım, elbette hepsi bitmedi ama büyük bir kısmıyla vedalaştık

Buarada bahçede güzellikler yaşanmaya devam ediyor, bir çok çiçeğim yerlerine alıştılar ve gelişiyorlar. En sevindiğim ise tek kokulu gülümün tomurcuklarının açması oldu. Her akşam kokusunu içime çekiyor ve keyfini sürerken diğer taraftanda bahçeye ayrı bir renk ve doku katacağına inandığım İstanbul'a sipariş ettiğim Su sümbülü (Eichhornia crassipes) Kokulu -mini dereye, Pembe Çiçekli Nilüfer (Nymphaea Hollandia) - mini havuza, Clematis Multiblue- (Mavi Katlı Yaban Asma) Fidanı ve Mor Salkım [Wisteria Sinensis] Sarmaşığımın hergün kargodan çıkmasını dört gözle bekliyorum.


Bahçe de buarada neler oldu neler bitti son halinin fotoğraflarını yarın sizlerle paylaşmaya çalışacağım ama bu arada geçen haftasonu araya giren Napoli seyahatinden bir kaç fotoğrafı bir sonraki mesajımda sizlerle paylaşmak istedim.


Kalın sağlıcakla..

kadir_26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön