View Single Post
Eski 25-04-2013, 09:44   #31
sarıaltıngül
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-05-2007
Şehir: karşıyaka/izmir
Mesajlar: 111
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi menekşecibaba Mesajı Göster
Efendim bizler Bornova çiçekliköy den Mustafa Bey , Mete Tiren , M.Dural , İstanbul dan Ömer Bey ile arka sıralarda haşarılık yaparken Ayşe Hoca içimizden gözüne kestirdiği Ömer Bey i yanına çağırarak 3- 4 dakika gözümüzün önünde adeta işkence yaptı. Elindeki esrarengiz kalemiyle Ömer Bey in elindeki gizli noktaları bularak kıvrandır dı , iyileştim , turp gibiyim ,bırakın gideyim demesine rağmen elinden kurtulamadı ama hayrettir ki seke seke gittiği hoca nın yanından iyileşmiş olarak neredeyse koşa koşa geldi.
Bizim gruba öyle bir gözdağı verdi ki bir daha toplantının sonuna kadar içimizden tıs çıkmadı.
Toplantı güzeldi , hava güzeldi , arkadaşlık güzeldi. Konusuna vakıf , uzman , sempatik Ayşe Hoca vücudumuzla barışık ,sevgi ve sağlık lı yaşamanın formüllerini , şifrelerini bizlere vermeye çalıştı. Gözümüzün önünde bazı arkadaşlarımızın sağlık sorunlarını hafifletti.En küçük doğa dostumuz En küçük ağaç ve ailesiyle ,Sarıaltıngül Hanımefendiyle tanıştık, Mügem Hanımın özel hediyelerini aldık tüm dostlar sağolsun.
Pazar günleri aksatmamaya çalıştığım yürüyüş ümü gerçekleştirmek amacıyla Fuar dan Yeşilyurt taki evime doğru yola çıktım . Fuar ın içi yollar cıvıl cıvıl insanlarla doluydu , güneşin baharın tadını bir günde çıkarmak ister gibi sanki bütün evler boşalmıştı . Sahil yolunda Konak istikametini geçmiştim ki deniz ile Mustafa Kemal bulvarı arasında çimlere oturup hem biraz dinlenip hem de denizi temaşa etmek istemiştim. Efendim oturmamla beraber arkamdaki yoldan hızla virajı alamayan bir arabanın üzerime doğru süratle gelişini görmem bir oldu , kurtuluşum yoktu ki Allah tan yolla aramdaki çelik bariyerler havalanan arabayı 2 metre kadar ötemde tutarak beni bu dünyada tutmayı başardı. Bir gün öncede Son durak 4 filmini seyretmiştim.. Arabadakilere yardım ettikten sonra arkama bile bakmadan hızlı bir yürüyüşle kazasız belasız eve gelmeyi başarabildim.
Çok geçmiş olsun. Allah kazalardan, belalardan korusun. Eşinize, çocuklarınıza ve sevdiklerinize sizi bağışlasın.Size daha çok ihtiyacımız var. Türkiye'de kaç tane menekşecibaba var?

sarıaltıngül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön