View Single Post
Eski 22-04-2013, 19:01   #154
lirionomada
Yeni Üye
 
lirionomada's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-04-2013
Şehir: Ankara
Mesajlar: 17
Merhabalar. Arayanlar olabilir diye söylüyorum, telefon ettim, Bauhaus'ta perlit yokmuş (şu sıralar).

Ankara' yı çok iyi bilmiyorum, ancak eğer Karşıyaka peyzajcıları dendiğinde kastedilen, Karşıyaka mezarlığının karşısında sıralanmış olan peyzajcı ve fidanlıklar ise, dün oradaydım :-) ve farkettim ki çoğu şaşırtıcı bir biçimde perlitin ne olduğunu bilmiyor, veya leonardit, vs'yi... Şans eseri fidanlık sahiplerinden birisinde vardı ve bana çuvalın içinden bir poşet kadar perlit verdi sağolsun. Dere kumu için de peyzajcıları boydan boya dolaştıktan sonra, peyzajcıların aşağısında kalan Göktaş Peyzajcılık'a yönlendirdiler beni ve orada dere kumu bulabildim.

Her halukarda, sorduğum çoğu yer, ne için kullanacağımı sorduğunda, saksı harcı için kullanacağımı söylediğimde, "yahu dere kumu olmasa da olur, normal kumu karıştırır gitsin" gibi bir tepki veriyordu, boşuna mı saatlerce yürüdüm diye de düşünmedim değil bu yüzden, dere kumu ile normal kum arasındaki farkı bilmeyen birisi olarak

Sonuç olarak, arabanız yoksa Ankara'da bunları bulmaya çalışmak yerine internetten sipariş vermek daha mantıklı olabilir diye düşünme noktasına geldim.

lirionomada Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön