Konu: Reçeller
View Single Post
Eski 06-06-2007, 20:18   #24
Billur Korkmaz
Doğadelisi
 
Billur Korkmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 277
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zenfree Mesajı Göster
Sevgili hassoman teryağlı çilek reçeli tarifinizi yaptım. Nefis oldu.
Tarif için teşekkürler.

Ben de moka (mocha) likörü tarifi ekleyeceğim likörler bölümüne.


Bir teşekkür de benden Sevgili Hassoman Pir'imize,

3kg. çileği iki çelik tencereye bölüştürüp, Hassoman usülünden milim sapma yapmadan uyguladım ki sormayın!.. 4 kavanoz çilek reçelim oldu ki, pişirme esnasında bir yudum köpüklenme yaşamadım ve pırıl pırıl parlak oldu.. Tabi ki tereyağı katmalarını herkese önemle tavsiye ederim efendim..

Teşekkürler SN. Hassoman..

Billur Korkmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön