View Single Post
Eski 20-04-2013, 23:02   #26
iocaktan
Ağaç Dostu
 
iocaktan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-12-2012
Şehir: ANTALYA
Mesajlar: 151
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nicholai hel Mesajı Göster
Ben de özgürlük bulvarında oturuyorum. Ama işe gidiş geliş güzergahımda o yolu kullanmadığım için oradaki fidanlıklardan sadece birini iyi biliyorum, oradan da geçen sonbaharda aldığım begonvili bulmuştum. Sonuna doğru dediğiniz fidanlığı da biliyorum, bir kere gitmiştim ocak ayı gibi ama acil telefon gelince yarısını gezip çıkmıştım. Demek ki bu sığlanın kaderi sizin elinize geçmekmiş.

Çevre fidanlıklarda işe yarar birşey bulunca haberleşelim o halde. Zaten Antalya'da bu işi yapan kişi sayısı olması gerekenin çok altında. Birbirimize destek olalım.
ben de o fidanlığın önünden çok geçmiyordum ama tesadüf eseri gördüm. şehir merkezine doğru yaklaşırken banio marketin karşısında bir tane daha var. biraz bakımsız bir yer, ağaçlar kendi hallerine bırakılmış. içlerinde ilginç şeyler bulunabiliyor. ama birkaç hafta içinde taşınacaklarmış oradan. yeni yerlerinde biraz daha çeşidi artıracaklarmış. orası faaliyete geçtiğinde birlikte de gidebiliriz. hafta içi çalıştığım için cumartesi günlerimde fidanlıkları gezmeye vakit ayırmaya çalışıyorum. dediğiniz gibi birbirimize destek olursak iyi olur.

iocaktan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön