View Single Post
Eski 16-04-2013, 10:40   #20
sardunaki
Ağaç Dostu
 
sardunaki's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-04-2013
Şehir: İzmir/Karşıyaka
Mesajlar: 178
Sayın TuRaÇ ,
çok teşekkür ediyorum umarım daim olur çiçeklerim.

Sayın YeniGine,
teşekkürler ,Zeybek bey benim balkon arkadaşım .
Pek meraklıdır,her çiçeği ayrı ayrı koklar başından ayrılmaz,çok şanslıyım ki hiç zarar vermez.

Sayın Tika,
evet sizin Tikanızlada tanıştım ,ne çok yakışıyorlar evimize ve çiçeklerimizin başına.Tika da maşallah pek meraklı benim oğlan gibi.Birkaç aydır çalışmıyorum ben,sürekli evdeyim ve 8. ayımda hamileyim/bu durumda en büyük dostum ve uğraşım Zeybek ve çiçeklerim O özel bağ bende de oluyor.Yapraklarını severim çiçeklerimin ,kızlarımmm kızlarımmm diye severim,Allahım sizi ne güzel yaratmış diye şaşıp kalırım..

Sayın Asya Ceylan,
sormayın bende pembe ve mor hastalığı var ,çiçeklerlede buluşunca ayrı bir renk cümbüşü oluyor.soğanlarım aslında uzun saksılardaydı ,çiçekleri dökünce karıık halde bu bulaşık kaplarına aldım geçici olarak.ama bir dahaki yıl için karışık olarak dikicem yine,sitede gördüm karışık halde çok daha cümbüşlü durmuş.Tavsiyeleriniize uyacağım bende,yeter ki ölmesin soğanlarım .Gerçekten çok ikilemde kaldım

Birde dün bir yazı okudum ,benim soğanlarımı eşim sağolsun her Tansaşa girdiğinde 1 er 1 er aldı getirdi Ve şuanda 30 dan fazla soğanım oldu karışık şekilde.
Yazıda diyorki bu tip yerlerden alınan soğanlar hibrittir ve seneye çiçeklenmesi mümkün değildir.Boşuna uğrasıp vaktınızı harcamayın çöpe atın diyordu ???? !!!!

sardunaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön