View Single Post
Eski 12-04-2013, 13:17   #1
üzüm
Ağaç Dostu
 
üzüm's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: Sarıcakaya/Eskişehir
Mesajlar: 1,606
Eskişehir Toplantısı (22 Haziran 2013)

Eskişehir başlığında Müjgan Hanım'ın temennisiyle başlayan toplantıyı gerçekleştirelim.

Güler Hanım'da Eskişehir'e geleceğini belirtince daha ne olsun.


Buluşma Yeri:
Eskişehir Sazova Parkı (Bilim Kültür ve Sanat Parkı)
Kocatepe Kafe

Google map görüntüsü: Harita

Buluşma Tarihi ve Saati:
22 Haziran 2013 - 11:00

İletişim: Kadir İstifçi (kadir_26) 0 533 655 2122



Alıntı:

Yol tarifi

Bursa ve istanbul Yönünden gelecekler;

Eskişehir'e girişten itibaren Çevre yolundan ayrılmadan Ankara istikametine ilerleyiniz, ilk ışıklı kavşaktan sonra sağ tarafınızda Anemon Otel ve Neo Plus Alışveriş Merkezini göreceksiniz. Bu noktaları yaklaşık 500 m. geçtikten sonra ilk üst geçit köprüsünün hemen sağıdan Kütahya istikametine ayrılacaksınız, ilk ışıklardan 500 m. sonra Gençlik Spor İl Müdürlüğü sahasını ve Buluşmamızın olacağı Bilim Kültür ve Sanat Parkını (Sazova Parkı) göreceksiniz, spor tesisi ile park arasındaki büyük demir kapıdan içeri girip ilerlediğiniz de otoparkı göreceksiniz. Kocatepe Kahveevi için kapıdaki görevliler sizi yönlendirecektir.

Ankara Yönünden gelecekler;

Eskişehir'e girişten itibaren Çevre yolundan ayrılmadan İstanbul, Bursa istikametine ilerleyiniz, çevreyolu önce 2 adet köprülü üst geçitten geçeceksiniz daha sonra çevreyolu boyunca sürekli alt geçitleri takip ediniz Anadolu Üniversitesi Alt Gçidini de geçtikten sonra yaklaşık 1 km. içinde solunuzda Acıbadem Hastanesini göreceksiniz. Bu noktadan yaklaşık 500 m. geçtikten sonra ilk üst geçit köprüsünün hemen sağıdan Kütahya istikametine ayrılacaksınız, ilk ışıklardan 500 m. sonra Gençlik Spor İl Müdürlüğü sahasını ve Buluşmamızın olacağı Bilim Kültür ve Sanat Parkını (Sazova Parkı) göreceksiniz, spor tesisi ile park arasındaki büyük demir kapıdan içeri girip ilerlediğiniz de otoparkı göreceksiniz. Kocatepe Kahveevi için kapıdaki görevliler sizi yönlendirecektir.

Seyitgazi Yönünden gelecekler;

Seyitgazi yolu girişinden ilk ışıklı kavşaktan sola dönerek, Osmangazi Üniversitesi Kampüsüne doğru ilerleyiniz, kampüs girişindeki ışıklardan da düz devam ediniz. Bir sonraki ışıklarda karşınızda Shell Benzin İstasyonunu göreceksiniz ve buradan da sola dönünüz ve düz devam ediniz. Yol sizi bir üst geçide çıkaracak üst geçidi geçin ve sağınızda parkı göreceksiniz, düz devam edin ilk dönemeçten sonra yaklaşık 300 m. parkın arka giriş kapısını göreceksiniz oradan girin ve otoparka devam edin. Kocatepe Kahveevi için kapıdaki görevliler sizi yönlendirecektir.


Düzenleyen üzüm : 19-06-2013 saat 12:23 Neden: Yol tarifi güncellendi
üzüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön