View Single Post
Eski 09-04-2013, 22:59   #90
Sakaki
Ağaç Dostu
 
Sakaki's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2010
Şehir: Adana
Mesajlar: 4,815
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alibaba9 Mesajı Göster
Bence önceden karar verilmiş ve tasarlanmış bir sürecin bir gün içinde köklü şekilde değişmesi biraz ilginç oldu. Bu biraz da genlerimizde var sanırım az plan az koordinasyon ama çok icraat yapmak istiyoruz ama plan eksikliği bizi her aşamada başa döndürebilecek güce sahip oluyor..
Ben de uyanan algı şöyle ; demekki yönetim zaten hemfikir olmamış bu konuda ama bir şekilde süreç başlamış. Zaten aday ve zaman kısıtlama olmayınca normal paylaşım alanından pek farkı olmayacak gibi...
Açıkçası forumdaki başlangıç ve normal aday bölümlendirmesi de doğru işlemiyor. Karar alınıyor ve sonraki süreç bunu destekleyecek şekilde ilerlemeyince işlerin motivasyonu da bozuluyor. Maratonda bu sürece gitmez umarım...
Merhaba sn alibaba9,

Maratona fazla kişinin ve fazla sayıda adayın katılması neden motivasyonunuzu bozsun veya bozuyor ki, tam aksine bu sevinilecek bir durum.

Amacımız az sayıda kişinin az sayıda adayla katılması değil ve ayrıca motivasyon için birinciye büyük para ödülleri de verilmeyecek; buradaki motivasyonumuz bonsai konusunda omuz omuza ilerlemek ve farkındaysanız bu birlikteliğin adını "yarışma" değil de "maraton" koymamızın da bir amacı budur.

Eğer bu ucunda büyük ödüller olan ve tamamı profesyonellerden oluşan bir yarışma olsaydı dediklerinize katılabilirdim

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alibaba9 Mesajı Göster
Açıkçası forumdaki başlangıç ve normal aday bölümlendirmesi de doğru işlemiyor.
Bu konudaki şikayetinizi burada yapmanız pek doğru değil, çünkü bu başlığın amacı farklı. Ancak yine de doğru işlemeyen şeyler konusundaki şikayet, yorum ve önerilerinizi ilgili başlıkta paylaşırsanız seve seve tartışırız.

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön