View Single Post
Eski 03-04-2013, 18:18   #2
sigortacihasim
Ağaçsever
 
sigortacihasim's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
Testi kebanın resimleri tek bir sayfaya sığmadığından devamı buradan.

Hamurlar testilerin ağzını kapatacak ölçüde yuvarlatılarak ağızlarına kapatılıyor.

Hamurlar testinin kenarına elle bastırılarak sıkılaştırılıyor

Daha sonra testilerin üstündeki haburlar,folyo ile bir daha kapatılarak kenarları büzülür ki içinden buhar kaçmasın,suyu taşmasın.


Artık testiler hazırdır


Önceden 250 derecede ısıtılmış fırında 30 dakika,sonra 190 derecede 90 dakika fırında pişiyor.

Peki nasıl piştiğini mi merak ediyorsunuz...
Sofrada yemek bekliyor,bekletmek olmaz..
Yemekten sonra nasıl pişmiş olduğunu da göreceksiniz.
Bizden ayrılmayın...AZ SONRAAAAA

sigortacihasim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön