View Single Post
Eski 26-03-2013, 10:32   #63
Dr. Ayşe
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 26-03-2013
Şehir: İzmir, Taşkent (Özbekistan)
Mesajlar: 1
Faydalı paylaşımlar olmasını dilerim.

Biyosfer toprağın varoluşunu, üzerindeki bitkilere borçlu. Özellikle de fotosentez yapanlara.

İnsan bitkilerle hep sıkı bir bağ içinde ve hayatı hep bitkiler içinde geçer. İnsanlar bitkileri ihtiyaçları için kullanmayı çok eskiden öğrendiler. Bitkiler eski çağlardaki insanlara hem ev ve yemek, hem ilaç ve zehir oldular.

Sonra insan onları teknik madde olarak kullanmasını ve üretmesini öğrendi. Var olan özelliklerini güçlendirmeyi başardı ve yeni özelliklere sahip olmalarını sağladı. Bazı insanlar bitkilere ibadet ediyorlardı, onları majik törenlerinde ve ayinlerinde kullanıyorlardı. Zafer törenlerinde kahramanlarını bitkilerle şereflendiriyorlardı veya bitkileri koruyucu olarak kullanıyorlardı.

İnsanın hayatı bitkilere bağlıdır, bitkilerin hayatı da insanın faaliyetine.

Bizim yeşil kardeşlerimiz, insanların varoluşlarına yardımcı olmak ve sağlıklı yaşamalarını sağlamak için çok büyük enerji potansiyeline sahipler.

İnsanlık, bitki dünyası ile şüphesiz bütünlük içinde bir sistem oluşturuyor.

Tohumlar bitkilere hayat verir. Bu da tohumların içinde gizlediği büyük enerji gücünün varlığını ispatlıyor.

Enerjik nefes mekanizması sayesinde o gizli enerji dış ortamla sürekli alış-veriş halindedir. Bu sebeple tohumlar hayat kaynağı olarak diğer canlı organizmaların iyileşmesini ve gelişmesini sağlarlar

Bu doğal ve kolay uygulanabilen terapi metodu bizi pratikte muhteşem sonuçlara ulaştırıyor.Tohumları ağrıyan noktalara bantlarsak, hastalık surecinde olumlu değişikler oluyor.

Tohum terapisi SU-JOK terapinin bir yöntemidir.

SU_JOK terapi Güney Koreli BİLİM ADAMI PARK JAE WOO tarafından geliştirilmiş ve tüm dünyaya yayılmıştır.

Bu sadece bir terapi metodu değildir. SU-JOK terapi BATININ nın klasik eğitim ve bilimiyle binlerce senelik eski DOĞU TIBBININ birikimini birleştirip, hayatın genel kurallarını kavrama metodudur.

SU-JOK EL ve AYAK demektir. İnsan bedeninde, tüm bedenin, ayrı sistemlerin veya organların enerji enformasyon kopyası olarak pek çok benzeri sistemler vardır, bunlar bedenimizin minyatürleridirler. En gelişmiş minyatür sistemler ellerde ve ayaklardadır.

Eller ve ayaklardan ağrıyan bölgelere veya noktalara tohumları bağlayarak ve bastırarak direkt o rahatsız veya hasta olan organın veya sistemin iyileşmesi sağlanıyor.
Tohumlara dikkatle bakarsak hem renkleri ile hem formları ile bizim organlarımızı ve sistemlerimizi hatırlatıyorlar. Bitkilerin sadece tohumları değil, kökleri de dalları da kullanılmakta.

Bu sistem nasıl çalışıyor? Tüm vücudumuzda elektromanyetik dalgalar üretilir, hasta organda veya bölgede enerji akım düzeni bozulduğu için, akımda devre oluşuyor. O dalgalar tüm benzeri sistemlerine yöneliyorlar ve o bölgede küçücük, yuvarlak çok ağrıyan bir yumak oluşturuyor.
Buraya baskı yapılırsa sanki içinde bir iğne varmış gibi bir acı olur. O noktaya doğal tohumla veya aletle bastırmaya devam edersek, bu terapiyle elektromanyetik dalgalar oluşmaya başlar ve bu dalgalar hem enerji hem fiziksel olarak problemi çözmek için soruna sebep olan hasta veya ağrıyan bölgeye iletilirler.

Dr. Ayşe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön