View Single Post
Eski 19-03-2013, 15:59   #15
Hülyab
Ağaç Dostu
 
Hülyab's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-11-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 159
ben denemiştim sadece tuzu ve baharatını biraz az koymuşum ama pişirirken ilave edip tüketmiştik. Birkaç kez çekilmiş orta yağlı kıyma almıştım içine baharatlarını ve tuzunu ilave edip bir gün beklettim dolapta. Aktardan aldığım ve kaynar suyla yıkayıp dezenfekte ettiğim bağırsakların içlerine doldurdum hava kalmaması gerekiyor iğne ile birkaç delik açıp sıkarak havasını aldım ipe asıp hava alan ama tam güneş almayan bir yerde beklettim rengi koyulaşıp sertleşincede pişirip yedik

Tabi doğrusu budur demiyorum yanlış bişilerde yapmış olabilirim.

Hülyab Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön