View Single Post
Eski 18-03-2013, 17:41   #37
loveforlife
Ağaç Dostu
 
loveforlife's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-05-2012
Şehir: BURSA
Mesajlar: 3,079
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili loveforlife; sayfanız hayrlı olsun...
Nergizleriniz, sümbülleriniz ve Fincan'ınız maşallah harikalar. Sümbüllerinize bayıldım. Geçen sene tüm soğanları topraktan çıkartmış idim ve bu sene hem tekrar dikerken hem de şu anki hallerine baktıkça bir daha 2-3 sene çıkartmayacağım diye düşünürken; siz bodrumda saklamışsınız, ben ise üzeri kapalı garajda saklamış idim, nedense hiç bodrumda saklamak aklıma gelmedi. Şimdi 'Bu sene de çıkartsam da bodrumda mı saklasam' diye düşünmeye başladım.
aa evet çuhalar; çuhalarınız da çok güzeller. Ben binanın ön tarafına diktiğim için yazın iyi güneş alıyor oralar o yüzden her sene 10 çuhadan 3-4 kala kala çok azaldı çuhalarım. Ben de her sene takviye etmek zorunda kalıyorum.
Diğer güzellikleri de paylaşmak üzere inşallah sevgili (Nik nasıldı yukarı bakayım) loveforlife.
Sevgili YeniGine,

Beğenileriniz ve güzel dilekleriniz için öncelikle çok teşekkür ederek başlamak istiyorum söze. Siz sümbüllerin toprağını gübreliyorsunuz değil mi? Ben yanmış koyun gübresi karıştırıyorum ekerken toprak harcına. Bir de toprağın süzek bir toprak olmasına dikkat ediyorum. Saksılara ektiğim için saksı diplerine de bir avuç pomza taşı ya kırılmış toprak saksılarımın kırıntılarından koyuyorum. Tabii sizin böyle bir sorununuz yok Topraktan çıkarmak için acele mi ediyorsunuz sorusu da gelebilir belki akla...

Hem sizin sayfanızdaki sümbüller de hiç fena değil bence, haksızlık etmeyin kendinize!

Sevgi ve selam ile...

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön