View Single Post
Eski 15-03-2013, 17:15   #54
tugrulbaba
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-10-2010
Şehir: Konya
Mesajlar: 194
tk646 ; ben inşaatçıyım. Bu sektörün nabzını tutarım desem hafif kalır. Fiyatları sormayın bana çok değişkendir. Ancak yaptırmak ömrünüzden ömür götürür. Kaldı ki küçük bir yerden bahsediyorsunuz, istediğiniz işçilik kalitesini yakalayabileceğiniz hususunda şüphelerim var. Bu yüzden göz görmeyince gönül katlanır. Yapılmış olanı alın derim.

Ustayla, müteahhitle, şununla bununla uğraşılır mı? Ben sektörün içinde olduğum için anladıkları lisandan konuşmasını bilirim. Zaten benim ustalarım, peşinci olduğumu bildikleri için bütün işlerini aksatırlar beni aksatmazlar. İşte bu noktada sizin o şansınız yok.

Ha deseniz ki ben gönlüme göre yaptırmak isterim, her türlü sıkıntısına hazırım. O zaman sabırlı olacaksınız. Gerçekten erbabını bulacaksınız.Üçü beşi aramadan keyfinize göre iş yaptıracak sonunda da sefasını süreceksiniz. Asacağınız salıncağın bile yerini önceden belirleyebilirsiniz bu şekilde.. Sürpriz masraflara da hazırlıklı olun. Atıyorum 150 bin masraf hesap edersiniz ama inşaat öngörülemeyen birçok masrafa gebedir. 170 bin harcama yapabilirsiniz.

Size kolay gelsin..

tugrulbaba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön