View Single Post
Eski 06-03-2013, 07:54   #7
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ercan59 Mesajı Göster
... şu parafilm denen bantı bir türlü bulamadım illaki çinden mi getirtmek gerek acaba ,aynı şekilde ağacı yarmak için kullanılan bir ucu kıvrık tutma sapı olan aşı baltası da pek bulunan birşey değil, bunlara ilave olarak kaliteli aşı çakısı Tina vs almak istedim onuda bulamadım .
Parafilm bandıda istiyorsunuz, 38 metre uzunluğunda 10 cm genişliğinde şeritler halinde satılıyor. Maliyetine katlanırsanız gönderebilirim. Ancak uyarmak istiyorum üç yıllık tecrübelerimizde sera dışında yapılan aşılarda çok faydasını göremeyebilirsiniz.

Aşı baltası yapma çalışmalarım var ( bu tarz malzemelerin bana talep olarak çok gelmesinden dolayı benzer şekilde malzemelerin ticari olarak bulunabileceği yer düşüncem de var sitem kurulum aşamasında), maliyetine katlanırsanız sizede bir tane yapıp gönderebilirim ancak uyarmak istiyorum ilk versiyonlar işe yarar ancak biraz amatörce olacak.

Tina marka aşı çakıları elbette çok kaliteli ancak inanılmaz pahalı, yine eğer maliyetine katlanırsanız yerli malı çok kaliteli ve keskin ve güçlü yapıda aşı çakıları (eğik ağızlı - serpet) ve yine normallerine göre yüksek fiyatlı bir ustaya özel yaptırıyorum size de yaptırabilirim.

Malzemeler için sistemim oturana kadar şimdilik argelerimi tamamlamak için fazla bir maliyet almadan yardımcı olabilirim ancak çok uzun bir zaman süreceğine garanti veremem eğer arzu ederseniz size bu süreçte yardımcı olurum sevgili ercan59.


Düzenleyen Selahattin Yılmaz : 21-05-2015 saat 09:35
Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön