View Single Post
Eski 31-05-2007, 09:08   #2
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Denklemin tam ortasındasınız. Sonuçlar elbette bazen yanlış ve bazen şaşırtıcı çıkacaktır fakat bir yerden başlamalıydınız ve bir şeyler yapmalıydınız. İnsanlar hep bir şeyler söylerler. Nasrettin Hocanın eşeğe binme hikayesini herkes bilir.

Siz doğru bir karar almışsınız size akıl verenlere çapayı gösterin tırmığı gösterin veya bir masraf söyleyenden parasını alın. Hani siz söyleyince şu ince nükteli öykü geldi aklıma sonuçta çevrenizdeki kişilere göre doğru yoldasınız örnek olmaya devam edin.

"Öykünün kahramanları 'Herkes! 'herhangi biri' birisi ve Hiç kimse adlı dört kişidir. Ortada HERKESTEN yapması istenilen bir iş vardı. HERKES bu işi kesinlikle BİRİSİNİN yapacağına inanıyordu. HERHANGİ BİRİNİN yapabileceği bu işi nedense HİÇKİMSE üstüne almadı. BİRİSİ bu duruma çok üzüldü. Çünkü yapılması gereken iş HERKESİN işiydi. Fakat bu isi HERKESİN yapamayacağını HİÇKİMSE aklına getirmemişti. HERKES ise konuya nasıl olsa HEHANGİ BİRİ yapar gözüyle bakıyordu. Sonunda HERKES, HERHANGİ BİRİNİN yapabileceği fakat HİÇ KİMSENİN yapamadağı bu işin suçunu BİRİSİ'nin omuzlarına yükledi."

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön