View Single Post
Eski 24-02-2013, 19:18   #6
oxygene
Ağaç Dostu
 
oxygene's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 130
Aşağıda ki resimler de yan bahçeye ait resimler. Yan behçem doğrudan güneşi kısa süreli görüyor garaj arkası ise genelde pek göremiyor.

Komşum ile aramdaki duvar boyuna çit görevi görecek bitkilerden bir set yapmak istiyorum. Ancak benim bahçein konumuna ve ışık ihtiyacına göre hangi bitkileri kullanmam gerektiği konusunda da epey kararsız kaldım. Limon servi istiyorum ama sanırım iyi güneş görmediğinden dolayı bana sıkıntı yaşatacaklar.

Çit bitkilerinin hemen önüne de mevsim çiçekleri ekmek istiyorum. Geri kalan bölümü de çim alan olarak değerlendirmek niyetindeyim.

ATTACH]372751[/ATTACH]

Name:  fotoğrafA2E.jpg
Views: 1497
Size:  66.6 KB
Bu fotoğrafta garajın arka kısmı bulunuyor. Doğrudan güneş almıyor. Geçen yıl bir tane melisa aldım ve saksıyla buraya koydum ve çok güzel gelişti. Sanırım bunu burada değerlendireceğim. Görünen ağaç erik ağacı onu kesmek istiyorum ama ailem pek razı gelmiyor.

Bu bölüme duvar dibine küçük bir su şırıltısı verecek şelale gibi bişey yapmak istiyorum. etrafına da gölge alanları seven cyklamen, menekşe ve sümbül dikmek niyetindeyim. şelalenin suyunun toplandığı yeri bir alt resimde görünen küvet ile yapmak niyetindeyim. Tadilat sırasında yerinden sökmüştük. Değerlendirmiş olurum.

Name:  fotoğrafA3E.jpg
Views: 1695
Size:  68.2 KB

Name:  fotoğrafA4E.jpg
Views: 1429
Size:  61.7 KB

Name:  fotoğrafA5E.jpg
Views: 1582
Size:  69.1 KB

Bahçem resimlerde görüldüğü gibidir. Sizlerin yardımları ile de bu bahçeyi renklendirmek istiyorum. Şimdiden yarımcı olan herkese teşekkürler ediyorum.

Eklenen Resimler
 
oxygene Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön