View Single Post
Eski 03-04-2012, 14:21   #1
malina
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Balkon sayfası açmış ya da açacak olan üyelerin dikkatine

Üyelerin Bahçeleri
Üyelerin Balkon ve Terasları
Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri

bölümleri, üyelerimizin bahçelerini, balkonlarını, orada yetiştirdikleri bitkileri tanıtmaları, deneyimlerini ve yaptıklarını, okuyanlara yararlı olacak biçimde paylaşmaları için açılmıştır.


Bu kapsamda, aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda özenli olmanızı rica ediyoruz.

- Konu adını, "kullanıcı adınız" / Bahçe ya da "kullanıcı adınız" / Teras biçiminde yazınız...

- Sayfan hayırlı olsun türü mesajlardan kaçınınız.

- Aynı bitkiye ait, aynı zamanda çekilmiş birbirine benzer fotoğraflara bakmanın bir süre sonra başlığı sıkıcı kıldığını göz önüne alınız ve bundan kaçınınız.

- Fotoğraflara en azından bitkinin adını yazmanız gerektiğini unutmayın.

- Başlıkların uzun süre üye ve üye olmayanlarca ziyarete açık kalacağı göz önüne alınarak; gereksiz mesajlardan arınmış olması sağlanmalıdır.

- Tohum, fide ve benzerlerinin dağıtımı için kendi sayfanızı kullanmayınız. Forumun Alışveriş bölümünde, Ücretsiz Dağıtım bölümünü kullanabilirsiniz. Sayfanızda bu tür isteklerde bulunanları, doğru yere yönlendirmek sizin sorumluluğunuzdadır.

- Bu sayfalar sizin kişisel web siteniz değildir. Bahçenizle ilgili deneyimlerinizi ve yetiştirdiklerinizi paylaşacağınız sayfalardır. Bu nedenle hayvanlarınızı, gidip gördüğünüz yerleri, gezi fotoğraflarınızı, komşunun balkonunu, bahçesini, gittiğiniz fuarları, seraları ve benzerlerini sayfanıza ekleyemezsiniz. Forumda uygun bölüm varsa oraya eklemelisiniz.


- Herhangi bir bitki ya da yaptığınız işleme ait detaylı bilgi paylaşımlarının bir kopyasının konuyla ilgili başlıkta da olması yararlı olacaktır. Bahçenizde yapılan bu tür yazışmaları bir metinde derleyip, katkı yapanların isimlerini de ekleyerek ilgili başlığa yeni mesaj olarak yapıştırabilirsiniz. Bahçenize, bu sayfanın linkini de yazabilirsiniz.

- Bayram ve önemli gün kutlamaları da balkonlar yerine ilgili başlıkta yapmalıdır.

- Forumun diğer bölümlerinde olduğu gibi bu bölümde de cümleye büyük harfle başlama, nokta ve virgülden sonra boşluk koymak gibi yazım kurallarına dikkat edilmelidir.

- Bazı fotoğraflarınızı Galeri'ye koyarak yalnızca balkonunuzu ziyaret edenlerin değil tüm ziyaretçilerin görmesini sağlayabilirsiniz.


Ziyaretçilere Not:
Sadece beğeninizi dile getirecekseniz, bunu mesaj yazarak değil, Beğen butonuna tıklayarak belirtin.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön