Konu: Güler
View Single Post
Eski 30-01-2013, 01:33   #124
YeniGine
Ağaç Dostu
 
YeniGine's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-05-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 9,354
Sevgili Güler Hanım siteye ilk girdiğim zamanlar 'İtina ile bahçe sayfaları gezilir' sloganı ile sizlerin bahçesini gezmekle başlamış idim. Çok da büyük keyf almıştım. Sizi bahçe fotoğraflarınızdan (İlk elinizde çapa makinesi) ve toplantı fotoğraflarından gördüm.
Şimdi hatırlayamıyorum bir bitki hakkında soru sordum ve ertesi gün baktım kimse cevap vermemiş. Sinirlendim. Ve hesap sorarcasına sordum: Neden kimse cevap vermedi. Sonra siz yazmışsınız 'Sayın YeniGine baktım henüz bir mesajınız var, bizler günün 24 saati bilgisayar başında değiliz. Anlayışla karşılarsınız herhalde' diye bir açıklama. Tabi ben mesajınızı okuyunca özür diledim. Ertesi gün tekrar baktım aynı sayfaya hiç kimse yine birşey dememiş. Ve ben tekrar yazdım; 'Hemen ilk sorumu gördünüz cevapladınız, e özür diledim peki özür dilediğimi görmediniz mi?' diye bir soru daha. Sizinle ilk tanışmam böyle oldu. Ve dedim ki 'hmm sinirli birisi galiba, en iyisi sus Sema' dedim kendi kendime.
Sonra tabi zamanla Sevgili Güler Hanımı kendi yazılarından, paylaşımlarından, üyelerin yorumlarından daha iyi tanımaya başladım. Ve zaman içersinde de Güler Hanım ın ne kadar şahane, muhteşem bir kişilikte olduğuna vakıf oldum.
Ve her zaman, her daim o güzel yüreğinizi, o insancıllığınızı, o iyimserliğinizi, o canlılığınızı, o paylaşamcılığınızı, o hareketliliğinizi gördükçe, anladıkça hep derim (Tam büyük harf yazıyordum kiii biran amanın Sayın Malina deyiverdim.) Güzel insan, Sevgili Güler Hanım'a kocaman maşallah!..
Site Güler Hanım'la güzel. Sizi çok seviyorum; hele bir de sizi canlı canlı gördüm ki çok daha güzel idi.
İyi ki varsınız Sevgili Güler Hanım.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön