View Single Post
Eski 26-01-2013, 07:52   #26
Pusarık
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-10-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 226
[QUOTE=HezarfenCelebi;1019321]Terastaki çardağımdan bu yılki fotoğraflar. Bu yıl salkımların dolgun ve büyük olması için yaprak seyreltmesi ve salkım seyreltmesi yaptım. Fark gerçekten büyük.Henüz bağ bozumunu yapmadım önümüzdeki hafta sonu yapmayı planlıyorum. Mestanlı bey den de yeni fotoğraflar bekliyoruz. Sayın Metepe benimde terastaki saksıda tohumundan çıkmış bir asmam var. Gayet iyi büyüyor.Havalar uygun olduğunda fotosunu çekip eklerim. Asma ülkemizde rahatlıkla yetişen bir bitki. Yetişmesini istemediğinizde bile büyüyüp gelişebiliyorlar.

Sn. HazerfanÇelebi, Allah nazardan saklasın asmanızı. Kimse terasta demez bu güzelliklere, biz bahçede böyle verim alamadık.

Bizim terasta 5. katta. Asma yetiştirmek istediğimde komşular itiraz ettiler, hem böcekler gelir, hem de asmanın yükü ağır çökertir dediler. Çoğunun köylerinde evi olduğu için tecrübeleri vardır diye, onların itirazlarını kabullendim.

Sizin asmayı görünce yeniden bu tutkum depreşti. Ben terasta 1x1x0,80m ölçülerinde bir saksı yaptırım onda asma yetiştirmeye başlamıştım. Amaç, üzümde yetiştirdim demekti

Sanırım size pek çok sorum olacak, tabii başınızı ağrıtmazsam

Bol hasatlar dilerim.

Pusarık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön