View Single Post
Eski 20-01-2013, 01:58   #39
beckham_711
Ağaçsever
 
beckham_711's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-07-2012
Şehir: Balikesir, Bandırma
Mesajlar: 46
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Manifesto Mesajı Göster
Türkiye şartlarında, sabit fiyat üzerinden ihracata yönelik üretim yapılmayacaksa en cazip üretim şekli pasif ısıtmalı üretim tekniğidir.
yani ihracata yönelik üretim yapmıyacaksam pasif ısıtma (çift kat muşamba) ile sera içi ısısını dengede tutarak salatalık, marul, çilek v.b üretim mi yapmalıyım ?

ürün çeşitliliği hakkında neler önerirsiniz ?

bahsettiğimiz iklim şartlarını baz alarak düşünüldüğünde hangi ürün hangi kültürde yetiştirirsek sizce daha verimli sonuç elde edebiliriz.

beckham_711 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön