View Single Post
Eski 14-01-2013, 19:44   #11
missmenas
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 31-03-2010
Şehir: Antalya
Mesajlar: 1,870
Sevgili Delete61,
güzel dileklerin için Teşekkür ederim.
Baharın gelmesini inanki bende çok istiyorum. Bahçemle alakalı bir başlık şimdilik düşünemiyorum, inanki o kadar çok zorlanıyorumki tek başıma birdünya Hoyanın bakımı ve hergün sobayı yakmak seranın ısı dengesini koruyabilmek o kadar külfetliki benim için. Artık baharın sıcak huzuru gelsin diyebiliyorum.
askılı raf benimde çok hoşuma gidiyor bakalım ileride düşünebileceğimiz ne fikirler çıkacak

Sevgili Ninina84,

Sizin rafta muhteşem kullanışlı bir okarda pratik yapılmış. Hem balkon hem ev ortamı için çok ideal.
Açıklamalarınızda çok yol gösterici, ayrıcana Teşekkür ederim.
Bauhaus ve Koçtaş gibi büyük yapı Marketlerin Atölyelerinin olduğunu eminim birçok kişi bilmiyordur.
Bu marketlerden istenilen ölçülerde veya hazırda satılan tek raf sistemleriyle, Sizinki gibi istenilen ölçülerde veya istenilen raf kat sistemiyle montaja hazır hale getirttirebilir olması, bizler gibi bitkilere istenilen ortamı sağlamak için kolay bir çözüm.
Vidalamak için bu tarz Yapı marketlerden raf almak isteyenlere uyarınızda ayrıca çok hoş. Mutlaka vida deliklerini açtırtmalıyızki çatlama olayınıda ortadan kaldırabiliriz.
Bendeki raf sistemindede birkaç yerde çatlama oldu çünki.
Teşekkürler görsel paylaşım ve açıklayıcı katılımınız için. Rafınızı sağlıklı bol çiçekli bitkilerinizle sağlıcakla kullanmanızı Dilerim.

Sevgili Denizardacan,

elinizdeki malzemeleri hazır halde olduğunu düşüyorum. Rengi Sizin Evinizdeki Mobilya ahengini bozmayacaksa kesinlikle kaplamalı olması, Sizin için daha kolay montaj Size bir fikir Yakınınızda Mobilya atölyesi Veya bu işi yapabilecek bir atölye var ise, orda çalışanlardan birisi, hafta sonu veya Mesai bitiminde Evinize çağırabilirsiniz.
En fazla 1 Saat sürer montaj.
Önemli olan Siz malzemenizin teferruatını ve ne istediğinizi anlatabilmeniz ve Size gelip, istediğiniz sistemde rafınızı yapabilmesi kalıyor tek geriye.
Dilerim düşüncenizdeki raflara kavuşursunuz.

Not. Kaplamalı malzemeler özellikle kolaylık demektir. Yani boyaydı cilaydı uğraştırmaz Sizi

missmenas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön