Konu: Kanser
View Single Post
Eski 10-01-2013, 20:58   #348
sadecegeçen
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 03-01-2013
Şehir: izmir
Mesajlar: 279
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi pria Mesajı Göster
Geçmiş olsun sayın sadecegeçen..

Bu konuda katı olmayan doktorlarda var artık..
Bende kendimden örnek vereyim..

Bir ay kadar önce baldızım 3. kez kalp ameliyatı oldu..2 kapak takıldı..

Ameliyat öncesi bir tahlil için semtimizdeki Bölge Hastanesine gittik..
Amerika'da çalışıp dönmüş bir İç Hastalıkları uzmanı ilave olarak Ukrayna'nın Kırım Bölgesinde yetişen Cabernet Sauvignon Cinsi siyah üzümlerin ektresinden de almasını tavsiye etti..

Ayrıca, ameliyat sonrası biz sürekli taze ısırgan otu çayı demleyip içmesini sağladık..Onuda meşhur bir kalp profösörü olan Bingür SÖNMEZ'in verdiği bir röportajındaki tavsiyesine uyarak verdik..

Ameliyat sonrası unutamıyacağımız bir anı oldu ayrıca..Şöyle:

..Ameliyat sonrası taburcu olduktan sonra ilk 10-15 gün çok önemli olduğu için
ve bacanağımda çok çok yorgun olduğu için onları evimize alarak, hastamız için en ideal beslenme koşullarını sağladık sayılır..
10 gün sonra ameliyat olduğu Memorial'a kan tahlili için gittik..
Kan örneği aldılar..Ama, yarım saat sonra tekrar çağırdılar..ÇÜnkü şimdiki kan değerleri ameliyat öncesi kan değerlerine göre olumlu yönde o kadar farklı çıkmış ki, inanamamışlar, acaba yanlışlık mı yaptık deyip ikinci defa kan örneği aldılar..
Bunu tamamen bizim evde sağladığımız, çoğu organik ve yemesinde büyük yarar gördüğümüz gıdalara bağladık..

Mesela; kefiri, avakadoyu, ananası, trabzon hurmasını, üzümü, cevizi, fındığı,balığı, kuzu dalağı ve ciğerini, organik beşi bir arada pekmezi, organik yumurta-yoğurt-peyniri hiç ihmal etmedik..O gün baldızımı hastanede yürürken gören doktor öylesine sevinçle yanına geldi ki; unutamam..

Ayrıca, bu beslenme işini bizzat organize ettiğim için baldızımın benim için etmediği dua, teşekkür kalmadı..
Sen olmasaydın bu kadar çabuk iyileşemezdim diyor hep.Şimdilerde ise çok çok iyi..
Bitkilerin tedavi edici özelliklerine pek inancım yok ama koruyucu tedavi ve yaşam standardının iyiliği için çok yararlı olduğuna inanıyorum..
Ve..inandığım şeyleri yapıyorum..
Sağolasın teşekkürler.

Yabancı bilim adamları bitkilere inanıyor ve araştırma yapıyorlar klinik çalışmalarından sonra hayvanlar üzerinde deniyorlar sonra ilacı piyasaya sürüyorlar. Bizim doktorlarda o ilacı reçeteye yazıyor.Kansere çare olabilecek bir bitki ZERDAÇAL üzerine 500 den fazla araştırma yapılmış 2012 de. Yani bütün Dünya bitkiler ile bu hastalığın çözümünü arıyor. Ülkemizde sanırım bir tek Prof. Erkan Topuz var.

Bitkilerin tedavi edici özelliğine çok büyük inancım var. Çünkü gözlerimle gördüklerim var .Bir teyzeyle karşılaştım otları alırken kontrole gelmiş. hepatit B den hepatit C ye çevirmiş ve 3 ay ömrün kaldı evine git çoluk çocuğunla vakit geçir demişler. Burayı duydum ve geldim verdiği gıda takviyeleriyle 3 ayda iyileşmiş. Hastalığından eser kalmamış EGE Üni. Doktorları inanamış ne yaptın demişler teyzede korkmuş söylememiş sizin verdiğiniz ilaçları kullandım demiş geçmiş Yani diyeceğim hepatit, siroz, lenfoma, akciğer kanseri, pankreas kanseri, lösemi bu hastalıkları bitkilerle yenen kişilerle görüştüm. İŞTE BİTKİLER BÖYLE TEDAVİ EDİYOR.

Bitkisel tedavide en kötü sonuç sahte ALÇAK NAMUSSUZ sözde herbaliste çarpılmak. işte doktorlarda zaten bu düzenbazlar yüzünden inanmıyor.

offf yaa ben cafe işletiyorum şu yazıyı yazarken belki 30 kere ara verdim inşallah saçmalamamışımdır

Allah sizin baldızınıza şifa versin.

sadecegeçen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön