View Single Post
Eski 06-01-2013, 19:12   #29
SAGEN
Ağaç Dostu
 
SAGEN's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-01-2011
Şehir: Üsküdar/İSTANBUL
Mesajlar: 499
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi smnvrl Mesajı Göster
Sn Mustafa,

Sizde bir gariplik var, Elektronik derya denizdir,Her mühendis her şeyi hatasız bilecek diye bir şey söz konusu değildir .belki gözünüzden kaçmıştır diye evde deneyip sonucunu gördüğüm bir deneyi size aktardım ki ,bu sayfa sizin olduğu kadar diğer üyelerinde girip bilgi edindikleri bir yerdir bu yüzden sadece sizin anlayacağınız dilde değil diğer arkadaşlarında anlayacağı şekilde örneklemeye çalıştım.Şu son yazdığınızdan anladığım kadarıyla, siz bir şeyler paylaşmak ve daha iyi bir ürün çıkarma niyetinde değilsiniz.Ben olsam elektronik görmemiş birinin bile tavsiyesini dikkate alır değerlendirirdim, Beki benim bilediğim bir açıdan yaklaşıyordur diye .Sizin her şeyi en iyi şekilde bildiğiniz kesin.Teknik kısma girmeyeceğim siz yaparsınız zaten .

buda son yorumum olsun.
Yazı yazan kimseyi hedef almadan bir şey yazmak isterim. Osman beyin (SMNVRL) "Ben olsam elektronik görmemiş birinin bile tavsiyesini dikkate alır değerlendirirdim" cümlesi çok çok doğru bir tespittir. Fikir sahibi olmak ya da bir konu üzerinde daha iyi bir düşünce sergilemek o konu hakkında uzman, mühendis, tekniker ve ya titri'nin sizin de koyabileceğiniz herhangi ünvana sahip olması gerekmez diye düşünüyorum.
Kaldıki Osman beyin elektronik konusunda ne kadar yardıma açık bir insan olduğunu bizzat biliyorum. Tecrübe ile sabittir.
Sadece kısa bir not olarak yazmak istedim.

SAYGILARIMLA.

SAGEN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön