View Single Post
Eski 06-01-2013, 15:16   #19
İsmail Karagülle
Ağaç Dostu
 
İsmail Karagülle's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-03-2009
Şehir: istanbul-Bolu
Mesajlar: 1,154
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi smnvrl Mesajı Göster
Sn Mustafa,

Sizde bir gariplik var, Elektronik derya denizdir,Her mühendis her şeyi hatasız bilecek diye bir şey söz konusu değildir .belki gözünüzden kaçmıştır diye evde deneyip sonucunu gördüğüm bir deneyi size aktardım ki ,bu sayfa sizin olduğu kadar diğer üyelerinde girip bilgi edindikleri bir yerdir bu yüzden sadece sizin anlayacağınız dilde değil diğer arkadaşlarında anlayacağı şekilde örneklemeye çalıştım.Şu son yazdığınızdan anladığım kadarıyla, siz bir şeyler paylaşmak ve daha iyi bir ürün çıkarma niyetinde değilsiniz.Ben olsam elektronik görmemiş birinin bile tavsiyesini dikkate alır değerlendirirdim, Beki benim bilediğim bir açıdan yaklaşıyordur diye .Sizin her şeyi en iyi şekilde bildiğiniz kesin.Teknik kısma girmeyeceğim siz yaparsınız zaten .

buda son yorumum olsun.
Arkadaşa biraz imkan verelim. Projesini anlatsın. Biz dinleyelim . Yorum yapınca problem çıkıyor. Sinirli bir arkadaş herhalde. Projesinin irdelenmesine ihtiyacı yok galiba. Ve proje teoride bitmiş gibi görünüyor. Sadece gerçekleştirilmesi kalmış. Ortaya çıksın bakalım .

Diğer uygulamaların aksaklıklarından bahs edilmesi isteniyor. Ve o eksikliklerin giderilmesine katkı sunacağından bahs ediliyor.

Yani yeni bir şey yapmaktan ise yapılmışın daha iyisini yapmaya koşullanmış .
Ve bu aşamada eleştiri hoşuna gitmiyor. Ve yukarıda uslup ısınmaya başlamış.
Siz iyi niyetle bilgileriniz ışığında projeye yardıma çalışıyorsunuz. Fakat gençler bu tarzı pek sevmiyorlar. Ben kendi çocuklarımdan tecrübeliyim . İkimizin de bildiği bir konuyu ben anlattığımda sinirleniyorlar. O zaman kendi hallerine bırakıp yanlış bile olsa , yanlış yapmalarına izin veriyorum . Ve yaptıkları yanlış onların tecrübe hanesine yazılıyor.

Bakalım görelim mevlam ne eyler , ne eylerse güzel eyler.

Sağlıcakla kalmanızı temenni ederim

İsmail Karagülle Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön