View Single Post
Eski 06-01-2013, 15:39   #17
yalandünya59
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-03-2012
Şehir: TEKİRDAĞ
Mesajlar: 309
Merhaba Mustafa Kardeşim,

Bende aramızda genede mesafe var, yaklaşık 60 km.

Çalışmalarını daha doğrusu projenin gelişmelerini forumdan izleyeceğim, vede izliyorum.

Smnvrl kardeşimin bulduğu isimlerden 'kontsera' çok hoşmuş fena değil hani.

Ayrıca smnvrl kardeşimede bir iki satır bişeyler yazayım diyorum, sevgili dostum mustafa arkadaşımız projeyi tasarlamış ve bitirmiş durumda diye görüyorum.

Bence elektronikle ilgili birbirinize ders vermeye kalkışacağınıza, topraksız tarımda veya topraklı tarımda kullanılacak olan bu sistemde ne gibi özellikler olmasını isterdiniz onları yazalım ki mustafada işim o kısmına yoğunlaşsın.

Mustafa kardeşim hem topraklıda hem topraksızda üretim yapmış birisi değil, burada üretim yapan arkadaşlarımız var, üretim sırasında olması gereken şeyleri yazarlarsa daha doğrusu eksikleri yazalımki sorunların tamamı tek bir cihazda çözülsün.

Örneğin; Envor çıksa seralarda gördüğüm otomasyonlarda şu şu sıkıntılar var dese, veya akçay ağabey çıkıp böyle sorunlar yaşadım dese ne güzel olur, hatta Kudret Tezel Hocamda çıkıp ben hep böyle birşey yapmayı düşünüyorum ancak elektronikten anlamam nasıl yapılır dese bu forum işte o zaman tadından yenmez.

Hatta biraz daha büyüteyim konuyu Sevgili TARTES çıksa deseki biz sera bekçisi vari otomasyonlar satıyoruz ancak onların bile şu şu eksikleri var dese, mustafada bunu geliştirse, hem ülke ekonomisine, hem topraklı-topraksıztarıma, hemde çiftçimize getireceği kolaykıkları bir düşünün derim...

Saygılarımı sunar, mustafa kardeşimede başarılar dilerim....

yalandünya59 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön