View Single Post
Eski 30-12-2012, 01:55   #30
erencool
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 20-12-2012
Şehir: Adana
Mesajlar: 79
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Halil bey zeytinde kışlık yağ kullanılmaz, daha doğrusu yaprağını dökmeyen bitkilerde kışlık yağ kullanılmaz.
Kullananlar tecrübelerini de paylaşırsalar seviniriz.

Merhabalar,

Sn. Lilium size iki şey soracağım.

1) "Yazdığımda bir art niyet yok" diyorsunuz.
Hiçbir belge paylaşmadan, kesin olarak "kullanılmaz" diyorsunuz. Diğer insanlardan da, tecrübelerini paylaşmalarını gülerek istiyorsunuz.
Bu cümlenin sonunda gülecek ne var anlayamadım. Aslında anladım, tüm okuyanların da anladığını sanıyorum

2) "Bu hazımsızlık nedir anlayamıyorum, konu hakkında fikrimi sundum, doğru ya da yanlış dersiniz" diyorsunuz. Kesin bir dille "kullanılmaz" demenizden önce, Sn. Meyvelitepe, belgelerle sabit "kullanılır" demişti. Ama sizin gibi gülmemişti.

Oysa bizler (benim gibi acemiler), Sizler bordo bulamacı, ya da kaolin kili yazdığınızda, yeni sayfa açarak google amcaya, bu ne demek diye soruyoruz.
Yani öğrenmek için, bir konuda geçenlerin kelime anlamlarını öğrenerek ilerliyoruz. Bitki ve toprak konusunun genişliği göz önüne alınırsa işimiz hayli zor.

Ben ve benim gibi düşünenler adına söylüyorum. Sitede bilgi paylaşan tüm arkadaşlardan ricam, net bilgi sahibi olmadıkları konularda, kesin cümlelerle cevap yazmak yerine, bilgi sahibi arkadaşların yazmasını beklesinler. Yoksa bir süre sonra, doğal ve sağlıklı ürünler üretelim derken, sistemin bir parçası olacağız. Yukarıdaki paragrafta işimiz hayli zor demiştim. Zor olarak kalsın, lütfen imkansızlaştırmayın.

Saygılarımla

erencool Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön