View Single Post
Eski 27-12-2012, 12:41   #27
Cymbelina
Ağaç Dostu
 
Cymbelina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-03-2012
Şehir: Eskişehir
Mesajlar: 1,403
Sevgili almanyalı, umarım şimdi sevgili lafına ve sen dememe de birşey demezsin Sen de bana öyle hitap ettiğin için sorun olmaz sanıyorum.

Sabah buraya yazdığın ama sonra silinen mesajını okudum. Keşke o mesaj silinmeseydi, daha iyi anlaşılırdı. O mesajda da ifade ettiğin gibi senin açmış olduğun konuda ben de kendi görüşümü aktarmak istiyorum.

Açıkçası ilk başta bu başlık ve başka bir başlıkta da üyelerin sayfaları üzerine yazdıklarını okuyunca inan sayfana gelip gerçekten çok kötü birşeyler yazdılar diye düşündüm, itiraf edeyim. Hatta arada "balkon sahibi cevap yazmasın" demek biraz direktif verir gibi olmuştu en başta. Neyse ki sonradan daha netleşti konu.

Şimdi, konu öneriler olduğu için ve sizler nasıl rahatsız olduğunuz noktaları dile getirdiyseniz ben de nacizane kendimce birkaç noktaya değinmek isterim bir mahsuru yoksa.

Herkes gibi ben de forumu ve buradaki insanları seviyorum. Ancak forumu sevmek, benimsemek ve forum yönetiminden hoşnut olmak başka şey, forumun sahibiymişcesine davranmak ve habire yaranmaya çalışmak başka şey diye düşünüyorum. Bu amaçla forumun çok çeşitli başlıklarına çeşitli mesajlar yazmak, habire sevgi mesajları vermek, otomatiğe bağlamış gibi beğen'e basmak suretiyle şirinlikler yapmak - bu ve benzeri canhıraş gayretleri görüyoruz zaman zaman. İsteyen elbette istediği tutumu seçmekte özgür. Ama sevmek ve benimsemek ile yaranma amaçlı gayretler arasında bir çizgi olmalı, herkes de buna dikkat etmeli diye düşünüyorum.

Gene bu yönde önerilerimizi, eleştirilerimizi dile getirirken, burada gerçekten çok değerli ve hem eski hem yeni üyeler olduğu gerçeğini unutmamalı. Öneride bulunurken sözlerimizin buradaki tüm değerli üyeleri kapsadığı gerçeğini göz ardı etmeyelim. Ayrıca, örneğin Sayın Gilan'ın yukarıdaki önerisindeki uslup bambaşka.

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön