View Single Post
Eski 20-12-2012, 10:27   #27
koyu yesil
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 24-01-2010
Şehir: istanbul
Mesajlar: 50
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vetman996 Mesajı Göster
koyu yeşil kardeş merhaba.
İzmirdeki firma belki de bizim gittiğimiz firmadır. fiyatlar gerçekten pahalı. başka firmaların fiyatları da benzer rakamlardır. ustamızın biraz hataları var ama yine de işimizi görüyor.
profiller30mm*30mm.
albion cinsini çok övdüler. biz de başarılı olacağımızı düşünüyoruz.
siz de sera yaparsanız daha hızlı büyürüz. tüccar ayağımıza gelebilir. hatta iyi bir planlama ve üretimle yurtdışı ihracat hayal olmaktan çıkar gerçeğe dönüşür.(bizim hayalimiz yurtdışı satım)
yağmur oluklarında sacı kendimiz aldık ve büküm işi yaptırdık. benim gider pusulası yanımda değil. yanlış paylaşımdan kaçınmak için 3-5 gün içinde paylaşacağım.
salihliye geldiğinizde görüşelim. ben hafta sonlarında salihlideyim.
ben simdilik istanbulda calismak durumundayim.
bayram seyran harici pek gel-git yapamiyorum ne yazik ki. ama ilk firsatta seranizi gormek icin sizi ziyaret edecegime emin olabilirsiniz.
benim aklimda birim alana ekilebilecek fide sayisini arttirmak icin "sosis doner" diye isimlendirdigim bir sistem var sosis sistem birim alana ekilecek fide sayisi konusunda en avantajli yontem. ama kuzey cephesi isik konusunda sorun olur diye dusunuyorum. bu sebeple askidaki sosisler dusuk bir hizda surekli donduruyor olabiliriz. sadece bir fikir benimkisi, ise yararmi emin degilim.
satis konusunda ben izmir halini dusunuyordum. artik aracilar olmadan uretici halde malini satabiliyor diye biliyorum. ihracat tabii ki en guzeli, mevla gonlunuze gore versin..
bu arada, sicaklik olcumleri yapiyormusunuz? gece kac derece fark oluyor sera disi ile ici arasinda?
saygilarimla hemserim...

koyu yesil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön