Konu: Bazlama
View Single Post
Eski 14-12-2012, 23:40   #4
Tura
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-06-2008
Şehir: Aksaray
Mesajlar: 4,652
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selis Mesajı Göster
Dün geceden biraz hamur yapıp sabah erkenden bazlama denemesi yaptım..
Sanırım yavaş yavaş piştiği için, tavada yaptıklarımdan daha kabarık oldular..
Güzel görünüyor.
Elinize sağlık...sıcakken üzerine sade yağ( Tereyağı) süreceksiniz...sonra bazlamanın içine alması için bıçağın ucuyla deleceksiniz...sonra üzerine çömlek peyniri sereceksiniz...dürüm yapıp...afiyetle yiyeceksiniz.
Hamur ekşili mayalı mıydı?

Tura Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön