Konu: gülenmelek
View Single Post
Eski 12-12-2012, 09:22   #25
Sevgi Durul
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,523
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülenmelek Mesajı Göster
Sevgili SDurul, tam mesaj yazmaya hazırlanıyordum ki içeriden bir bam sesiyle fırladım ayağa. Oğlum büyük bilgisayarı patlatmış Allahtan kendinde ve çevrede bir şey yok. Bir şeyler yandı ama ne Neyse, mal yerine gelir, cana bir şey olmasın.

Babacığımın bir lafı var "sana taş atana, sen ekmek at" der her zaman. Tabi bu söz her zaman aklıma gelmez, yani kişiliğimde bir rolü var mı bu sözün bilmiyorum. Fakat neysek oyuz işte.
Bir yazıya göre, başkalarını düşünenlerin beyninde daha fazla gri madde varmış ve insanın bencil olup olmaması, beyinde bulunan gri bölgenin büyüklüğüne bağlı imiş. Tabi kötü biriysek tüm suçu da bu gri bölgeye atamayız Yine de ve olmayacağını bilsek de mutlu bir dünya, huzurlu insanlar gerçekten hoş olurdu.


Geçmiş olsun, sevgili gülenmelek.

Kötü biriysek derken, asla. Sadece kendimize zararımız var. Suçlu gri madde, bir de aile ve çevre faktörü de eklenebilir. Babanız ne söylemiş, ''sana taş atana sen ekmek at.'' Çok doğru bir söz ama bazen o atılan ekmekler taş olarak dönmeye devam ediyor.. Çok üzücü.

Yine karamsar bir günümdeyim sanırım, hava da bulutlu. Sevgiyle...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön