View Single Post
Eski 20-05-2007, 20:44   #40
Metin Y.
Ağaç Dostu
 
Metin Y.'s Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,374
Sahaya atılarak israf edilen sular!

Dün, Galatasaray - Fenerbahçe maçı vardı. Türk futbolunun 3 büyükler diye adlandırılan takımlarından ikisi Ali Sami yen'de karşı karşıya geldi...
Maçın başlamasından önce , maç sırasında ve sonrasında sahaya su dolu pet şişeler fırlatıldı. Bu çirkinliğin detayına girmeye gerek yok ama maçın durduğunu ve tekrar başladığını , maç bitiminde sahaya koltukların fırlatıldığını , tribünlerde yer yer yangın çıkarıldığını gördük. Bu densiz ve sorumsuz insanlar güvenlik kuvvetleriyle de çatıştı.
Sözün özü: Benim gibi; ezeli rekabete dayalı güzel bir maç izlemeyi düşünenler hayal kırıklığına uğradı ve yine kazanan magandalar oldu!
Su konusunda Türkiye çapında bir sıkıntı yaşanırken ve su uyarıları ardı ardına yapılırken; sahaya su şişeleri yağdırmanın yurttaşlığa ve insanlığa sığmadığını söylemeye gerek var mı?
Eski futbolcu Ziya Şengül bu konuda dün gece şu yorumu yaptı: "Eğer o dolu şişeler bir baraja atılsa, su seviyesi istenilen düzeye gelirdi!"
Başka Türkiye yok , lütfen sorumluluğumuzu her yerde hatırlayalım. Bugün sıkıntı çekintiğimiz su sorununda da en büyük ayıbımız "israf" değil mi?

Metin Y. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön