View Single Post
Eski 08-12-2012, 23:14   #22
selenn
Ağaç Dostu
 
selenn's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-04-2007
Şehir: Bursa
Mesajlar: 2,696
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selcuk44 Mesajı Göster
Böyle bir konuyu açarken ''zaten Sayın Yöneticilerimiz kaktüs ve scullent ler için yeni konu başlıkları açmayı planlıyorlar acaba beklemelimiyim?'' ......

.....Eğer sayın yöneticilerimiz bu açtığım bölümü uygun görmezlerse kendi sececekleri bölüme(örneğin selcuk44 Balkon seram sayfam da olabilir) taşımalarını peşinem özür dileyerek rica ediyorum.

Sayın selcuk44, bitkinizi balkon başlığınızda tanıtmak yerine uygun olan şekilde yani sukulent başlıklarında tanıtmanız bence çok yerinde olmuş. Bu sayede hem deneyimlerinizden ilgili başlık altında faydalanabiliyoruz, hem de bu güzel gelişmiş sukulent ağacı görebiliyoruz.

Bahçenizde ya da başka üye başlıklarında bitki paylaşmak da güzel ama böyle bilgi verici konuların özellikle bitki genel başlığında olması üyelere daha fayda sağlıyor.

Yalnız Crassula ovata ile ilgili daha önce açılmış bir başlık var. Bu sebeple ovata ile ilgili mesajlarınızı oraya taşıyorum. Bu başlık sadece Crassula ovata gollum'a ait olsun. Yazışmaları ona göre takip edebilirsiniz.

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön