View Single Post
Eski 08-12-2012, 20:57   #18
selcuk44
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
Giriş Tarihi: 05-05-2007
Şehir: Karşıyaka İzmir Bostanlı Atakent
Mesajlar: 581
Sayın sibelim,crassula gollum lara olan ilginize ve beyenilerinize çok teşekkür ederim,umarım sizinde bu bitkiden çeşitleriniz vardır.

Bu kadar büyük bir bitkileri ben yetiştirmedim ama bulmak için bütün Türkiye'yi aradım ,çok vakit harcadım ve bulduğum için de çok mutluyum.

Diğer küçükleri daha rahat buldum ve beslenmelerini sıvı kaktüs gübresi ve iz elementlerle besliyorum, sahip olduğum ama yer darlığı nedeni ile Çeşme'deki evimde bıraktığım crassulalarım var.Onların resimlerini de ''selcuk44 balkon seram isimli'' sayfam dan görebilirsiniz, sıcak ve güneş ışığından çok hoşlanıyorlar sadece sulama konusunda hassaslar ,kışın fazla su istemiyorlar diye internetten okuyorum.

44 sayısı doğum tarihimin 1944 olmasından kaynaklanıyor , Malatya'da İş Bankasın'daki görevim sırasında bir ay çalıştım ama inanın ağlıyarak ayrıldım Malatya'yı ve Malatya'lıları çok seviyorum ,kısa sürede çok güzel anılarım oldu,

Tekrar ilginize teşekkür eder en az benim sahip olduğum Crassulalar kadar ve daha güzellerine sahip olmanız dileklerimle sağlıklar ve iyi akşamlar dilerim.

selcuk44 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön