Hepinize selamlar, mayis ayinin ucuncu sali toplantisi diger toplantilardan farkli oldu. Bir firmadan gelen biri, yani bir urunu bizlere tanitti. Her zaman oldugu gibi uyeler yine agaclarini sergiledi. Burada sonbahar oldugu icin yapraklari renklenmis ve dokulmeye hazir agaclar sergileniyor. Bunlardan 3 tanesinin resimlerini cekip sizlerle de paylasmak istedim.
Bizlere tanitilan yeni urunun ismi "SEASOL" bu urun %100 organik olup, deniz yosunlarindan uretiliyor. Uretimde kullanilan yosunlar, denizde yasiyan canli yosunlardan deyil de, karaya vurmus yosunlar toplanarak kullaniliyor.
Seasol icerisinde bircok vitaminler, potasyum, amino asit, bir de auxins ve cytokinins hormonlari ile bitkileri buyumeye uyaran ve tesvikeden bir urun.
Bu urun bitkilerin, saglikli ve guclu buyumelerini sagliyor. Bitkilerin daha fazla cicek ve meyve vermelerine yardim ediyor.
Bitkilerin daha guclu bir kok sistemi olusturmasina yardim ediyor.
yaprak ve meyvelerdeki hucre duvarlarinin daha kalin ve guclu olmasini sagladigindan boceklere ve mantar hastaliklarina karsi bitki daha direncli oluyor. Ustelik kiragi ve dona karsi da direnci artiyor.
Cimlere, ic mekan, dis mekan bitkilere, sus agaclarina, meyve agaclarina, fidelere, fidanlara, hasta olan ve yeni dikilmis bitkilere[cunku bu urunun gubre olmadigi savunuluyor] Kullanilabilen bir bir urun tanitildi.
Urunun tanitimindan sonra da uyelere indirimli bir fiyatla urunu sattilar. Urunun bu kadar ovulmesine dayanamayip ben de bir sise aldim.
Tum pazarlamacilarin meslegidir, pazarladiklari urunu goklere cikarirlar.
ben de bunlari goz onunde tutup bu super! urunu bir ve ya iki bitki uzerinde deneyip sonuclarini gordukten sonra bonsailer ve diger bitkilerim uzerinde kullanacagim. Uzerinde deneme yaptigim bitkilerdeki sonuclari da sizlerle paylasacagim. Belki bu urun, bir gun oraya da gelir.
mayis sali toplantisi 004.jpg
Seasol
Uye arkadaslarin sergiledigi agaclar.
mayis sali toplantisi 001.jpg
Yapragini dokecekken tek bir cicek acmis nar
mayis sali toplantisi 002.jpg
Akcaagac.
mayis sali toplantisi 003.jpg
Sigla
Gelecek ayin 3. sali aksamina kadar hosca kaliniz.