View Single Post
Eski 17-11-2012, 14:37   #6
Embrujo
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 08-11-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2
Bahçemizin Fotoğrafları

Öncelikle geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın. Sorumun hemen cevaplanması beni çok mutlu etti Sakınca olmayacağını söylemeniz üzerine bu sabah bahçeyi belledim. Toprak öyle aman aman sert değilmiş çok zorlamadı beni, açıkçası böyle olacağını tahmin etmemiştim. Toprağın altında baya fazla kök vardı fotoğraflarda da görürsünüz. Ayıklamadım bu kökleri yarar veya zarar konusunda bilgili değilim açıkçası. Neyse bahçenin bir kaç fotoğrafını çektim fikriniz olması için. Siz değerli Üstatların önerilerini bekliyorum.Bu fotoğrafı bahçe duvarının yüksekliğini göstermek için çektim.
Name:  Bahçe Duvarının Yüksekliği.jpg
Views: 41756
Size:  65.4 KB
Bahçeye 4 basamak merdivenle iniliyor indiğimizde karşı taraf burası.
Name:  Bahçe Karşı Taraf.jpg
Views: 40764
Size:  58.3 KB
Bahçenin sağ tarafı da burası.
Name:  Bahçe Sağ Taraf.jpg
Views: 40823
Size:  66.8 KB
Belledikten sonra merdivenin karşısında kalan taraf.
Name:  Bellendikten Sonra Karşı Taraf.jpg
Views: 40480
Size:  32.6 KB
Bu ortadaki ağaç merdivenlerin bittiği yerde tam ortada duruyor, yeri biraz ters ama bizi çok rahatsız etmiyor Bu son fotoğraftaki sağ taraf öğlen bütün güneşi çok rahat alıyor buraya sebzelerimizi ekebiliriz(Sanki 5 dönüm arazi mübarek sebze-LER-imizi diyorum) diye düşünüyoruz. Solda kalan tarafı çiçeklerle renklendirip süslemek taraftarıyız. Rüzgar alması konusuna gelince korunaklı o yüzden çok rüzgar olmuyor.
Name:  Bellendikten Sonra Sağ Taraf.jpg
Views: 40372
Size:  55.7 KB
Bu arada gübre konusunda halen herhangi bir sonuca ulaşamadım. Ağaçların yaprakları iyi fikir ama uygulamam biraz zor, daha böyle parasını verip alayım tarzı kolaycı birisiyim açıkçası
Tekrar beni cesaretlendirdiğiniz için teşekkür ederim. Yoksa bu toprak bu kışı da hava almadan geçirecekti.

Embrujo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön