View Single Post
Eski 09-11-2012, 23:11   #16
SAGEN
Ağaç Dostu
 
SAGEN's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-01-2011
Şehir: Üsküdar/İSTANBUL
Mesajlar: 499
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ludisa Excellence Mesajı Göster
Mehaba Sagen,

Rica ederim, siz beni mazur görün, sınav dönemi dolayısıyla bu aralar çok kısıtlı zamanla yazıyorum.

1- Uygulamadan yaklaşık 2 hafta sonra nod ların şiştiğini göreceksiniz. Şuan resim ekleyemeyeceğim malesef.

2- Alınan yer kök boğazı, bitkiye yaşayacak kadar kök bıraktıktan sonra, alt kısından alacağınız gövde ile birlikte kalan kısım. Daha sonra sizin için, kesimle ilgili fotoğraf ekleyebilirim.

3-Karışımın asıl maliyetini BAp oluşturmakta ( 100 mg fiyatı 8€ ya da muadili $)

Sn. Sagen şunu da belirteyim, her türlü sorunuzu sormaktan çekinmeyiniz lütfen, ben üniversite 2. sınıf öğrencisiyim ve sonuçta tüm bu çalışmaları hobi olarak yapıyorum, bilemediğim konulardı öğrenip yardımcı olmaktan sonsuz mutlu olurum.

Dilek Hanım,

Arditti tüm bu çalışmalar çok için iyi bir kaynak, en azından benim için öyle oldu. BAp ı sigma nın Türkiye distribütör ünden (Interlab A.S) temin edebilirsiniz,(firmanın satış departmanı iletişim bilgilerini özelinize gönderiyorum) yardımcı olacaklardır, yinede yardımcı olmaya çalışırım.

Saygılar.
Tekrar Merhaba;

Cevap ve ayrıntı için teşekkür ederim. Özellikle mesajınızdaki 2 numaralı madde için resim veya resimler eklerseniz sevinirim. Anladım ya da anladığımı sanıyorum nereden almam gerektiğini sanırım.
Karışımın asıl maliyeti olan BAP için 100 mg fiyatı 8€ ya da muadili $ ise zaten geri kalanda teferruat gibi bir şey oluyor (yani maliyet çok cüzi rakamlar).
Bu arada az önce Interlab A.Ş.'nin sitesinde BAP araştırdım ama bulamadım. Sanırım ben görmemiş olabilirim.
Soru sormaya devam edeceğimden emin olabilirsiniz. Çünki bu şekilde çoğaltarak farklı birşeyler deneyim onlarıda bu keyifli sevdama eklemek istiyorum. Ama en kısa sürede resim bekliyorum. Ondan sonra malzemeyi tedarik edip sizden hazırlanışı hakkında bilgi alıp uygulamaya geçmek istiyorum.
Şimdilik sevgiyle kalın. Sınavlarda başarılar.

SAYILARIMLA.


Düzenleyen SAGEN : 10-11-2012 saat 18:56
SAGEN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön