View Single Post
Eski 09-11-2012, 15:12   #96
gazeteci28
Ağaç Dostu
 
gazeteci28's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-04-2009
Şehir: BULANCAK/GİRESUN
Mesajlar: 188
Sayın my1981'den besin eriği ile ilgili açıklama bekliyoruz...

Sayın my1981, iki ayrı mesajınızda da dezenformasyon kokusunu sezdiğimi üzülerek belirtmek istiyorum.
Burası topraksız tarımda ürün yetiştirme yeri. Küçük ya da büyükbaş hayvan besleme yeri değil.
Besin eriği konusunda hiç bir açıklamanız yok. Hangi formülasyonu kullanıyorsunuz? Besin eriği hazırlama konusunda forumdan ya da dışarıdan ne tür yardımlar aldınız? Bu tür bilgileri vermeden yaptım olmadı ineklere verdim sözleriniz bu işe yeni girenler için dezenformasyondur.
Kendinizi yetkin görün sonrada olmuyor deme ayrıcalığında bulunmadığınızı söylemek isterim.

Sayın my1981, Besin eriği ile ilgili bilgilendirmenizi özellikle rica ediyorum. Saygılarımla.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi my1981 Mesajı Göster
Sn. idris senol
Uzun sure en son mesajimi topraksiz tarimda kirilma noktasi basligi altina yazip yazmama konusunda kararsiz kaldim. Sonra fazla moral bozuklugu yaratmamak icin buraya yazdim. En buyuk tesellim Antalyadaki gibi urunler cope gidecegine ineklerim, tavuklarim tuketiyor. Burdan bu ise gireceklere tavsiyem ilk once bu urunlerin satilmadigi zaman tuketebilecek hayvan edinmeleri ). Simdiki amacim seraya olabildigince cesit sebze ekip es dost akrabanin sebze ihtiyacini karsilamak. Gecen mayis ayinda ektigim domateslerden o kadar ilgisizlige ragmen halen domates topluyorum mesela. Yer bos kalmasin diye ektigim kavunlari en sonunda dun soktum dagittigim herkes o kadar begendiki. Birde aklimda pepino yetistirmek var bu tarz fikirleri olan arakadaslar paylasirsa sevinirim. Herkese iyi calismalar.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi my1981 Mesajı Göster
Sn. arafx marullar cok guzel gorunuyor elinize saglik. Pazarci kokunu kesmeden alip pazarda satis sirasinda tezgaha koyarken kesiyordu. Fakat sondan bir onceki denememde Fonseca diye iri marul cinsi denemistim sabah 6 da kalkip topladim koklerini kestim o sira sepetlere 8 tane zor sigiyordu kahvaltidan sonra saat 8 gibi goturecektim bir baktim sepetlerin yarisi bos. Benim tahminim marulun cinsiyle alakali. Ayrica kullandigimiz formul her marul cinsinde ayni gelismeyi yapmiyor galiba. Birde gene satamayip elimde kalan marullardan yarin bi deneme yapip arabada bir tur attiracagim resimlerini yuklerim. Son olarak toprakta yetistirilen marullarda boyle bir sorun olmuyor galiba. Uzman arkadaslar yorum yaparsa sevinirim.Saygilar.

gazeteci28 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön