View Single Post
Eski 07-11-2012, 19:49   #10
Halil Önen
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon_sever Mesajı Göster
Tad olarak bizim hoşumuza pek gitmedi. Bizim damak tadımıza göre değil yani. Ama üyelerimizin içinden bu yemeği sevecekler vardır.

Belki salatası güzel oluyordur.

Yarın da yeşil olanı mücver yapmayı düşünüyoruz. 100'ü geçkin tohum çıktı. Eğer mücverin tadı da hoşumuza gitmezse tohumların hepsini etkinliğe göndermeyi düşünüyorum.

Ortalama 200 derecelik fırında 50 dakika pişti. 64. mesajdaki tarife göre yaptık.

Eklenti 344476

Bir de hatırlatmada bulunayım. Kabağı kesmek çok zor. Keserken yaralanmalar olabilir.
Bir kabağın anatomisini çıkarıyorsunuz; hem yetiştiriyor, hem çeşitli yemeklerini yapıyorsunuz ve not veriyorsunuz... Mücveri nasıl, merak ettim şimdi, güzel görünüyor ama...

Teşekkürler...

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön