Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi limon_sever
Tad olarak bizim hoşumuza pek gitmedi. Bizim damak tadımıza göre değil yani. Ama üyelerimizin içinden bu yemeği sevecekler vardır.
Belki salatası güzel oluyordur.
Yarın da yeşil olanı mücver yapmayı düşünüyoruz. 100'ü geçkin tohum çıktı. Eğer mücverin tadı da hoşumuza gitmezse tohumların hepsini etkinliğe göndermeyi düşünüyorum.
Ortalama 200 derecelik fırında 50 dakika pişti. 64. mesajdaki tarife göre yaptık.
Eklenti 344476
Bir de hatırlatmada bulunayım. Kabağı kesmek çok zor. Keserken yaralanmalar olabilir.
|
Bir kabağın anatomisini çıkarıyorsunuz; hem yetiştiriyor, hem çeşitli yemeklerini yapıyorsunuz ve not veriyorsunuz...
Mücveri nasıl, merak ettim şimdi, güzel görünüyor ama...
Teşekkürler...