View Single Post
Eski 04-11-2012, 17:35   #9
cemal.S
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
Merhabalar...!

Yazılanları okuyunca insanın kanı donuyor. Depremi bire bir yaşamış birisi olarak elbette benimde konuya kayıtsız kalmam imkansız.

Halk arasında çok sevdiğim bir söz vardır '' Amaç bağcıyı dövmek mi? Üzüm yemek mi?'' diye. Sanırım şu anki uygulama tamamen bağcıyı dövmek. Amaç bağcıyı dövmek olunca her türlü hile hurda dünden hazır. Hepimiz televizyonlardan seyreylemedik mi ROMEN AÇILIM TOPLANTILARINI. Ne olacaktı insanımız insan gibi yerlerde yaşayacak değer verilecek horlanmayacaktı. Sonuç bağcı sopayı yedi. Üzüm yemek hedeflenmiş olsaydı yaşayan kültüre sahip çıkılıp insanlar yerlerinden yurtlarından olmadan dönüşüm olmazmıydı. Olurdu olurdu güzelde olurdu.

Ancak yandaşa peşgeş, birilerinin cebini doldurarak dolambaçlı yollardan zengin edip bir muhtaç düzenin de kullanarak oy avcılığında kullanacaksanız sistemi ona göre kurarsınız.

Sizce yapılan tamda bu değil mi?

Sonrası; sonrası mı?

Adamın birisi ATA BİNMİŞ dolaşıyor ortalıkta... Allah allah diyerek... Kolay gelsin efendi.. EN BÜYÜK GÜNAHIN KUL HAKKI OLDUĞUNUDA unutturdular farkındamısınız.

Saygıyla.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön